Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Telenovela
  • Rodinný

Recenze (16)

plakát

Máme rádi Česko (2013) (pořad) odpad!

Kakastrofa. Po zhlédnutí pár minut této "upřímné, nenucené tv zábavy" slova televizní kanál pro mě nabývají úplně jiný význam.

plakát

Country estráda (2001) (pořad) 

***** Jiný styl humoru než Cimrmani, ale mě se stejně líbí. Mnohokrát jsem se upřímně řehtal. Takovou emoci mi dnešní pořady nepřináší. Rostislav Kuba ve 22 dílu mě rozsekal.

plakát

Čekání na déšť (1978) 

Dokud jsem nepřečetl zdejší komentáře, nenapadlo mě ve filmu hledat něco pedofilního, ani jsem si ničeho nevšiml. Nechápu jak někoho napadne napřed se dívat holce pod sukni a pak se nad tím tady pohoršovat.

plakát

Roznese tě na kopytech (2013) (TV film) odpad!

Stačila jedna minuta a víc jsem vidět nechtěl. Dva "herci" házeli šipky na nějakou kresbu ženského obličeje. Trapné odříkávání ještě trapnějšího textu a marná snaha zahrát opilost.

plakát

Apollo 11 (2019) 

Hudební doprovod na mě občas působil rušivě, ale jinak slušný dokument.

plakát

Ano, šéfová! (2018) (pořad) odpad!

Nevydržel jsem ani 10 minut prvního dílu. Spousta nudných keců, rozhovory těch dvou dopředu připravené a trapně odříkané. Toto jim lidi dlouho žrát nebudou, nedávám tomu ani rok.

plakát

Nevysvětlitelné záhady (2003) (seriál) odpad!

To jsme vážně už tak retardovaní, že tohle může někdo natočit a co hůř, někdo i sledovat? Zahlédl jsem asi půl minuty dílu o mimozemšťanech a naprosto stačilo. Neustálé prostřihy na hovořící individua s vyděšeným výrazem ve tváři se střídají s rozmazanými záběry na noční oblohu se světelnými čmouhami. Pokud někdo čeká, že se dozví něco pravdivého, musí být opravdu hodně postižený.

plakát

Saljut-7 (2017) 

Džanibekov: „Natočili hollywoodský trhák s prvky nevyčerpatelné fantazie a množstvím technických chyb. To není o nás“ Savinov: „Chtěli jsme, aby se autoři ke kosmonautice chovali uctivěji. Scénář napsali podle mé knihy, ale mnohé z toho bylo prezentováno zhruba a nepravděpodobně.“

plakát

Život (2017) odpad!

Tak hlavně že zachytili kosmickou kabinu která se odchýlila od plánované trasy. Proboha to jsou kraviny. Dál jsem to jen proklikal, občas poslechl nějaký duchaplný rozhovor jako okopírovaný z jiných podobně kvalitních filmů, podíval se na podivuhodné zvířátko a šel spát. Zmátlo mě zdejší hodnocení a komentáře. Uvěřil jsem, že by to mohlo za něco stát. Bohužel, pro mě je to odpad.