Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (330)

plakát

Kniha přežití (2010) 

Ale jo to by šlo. Budoucnost která může nastat každým dnem.

plakát

Pavouci z vesmíru (2010) 

Nevím čím to zase je, ale opět jeden z velmi podařených filmíků a opět je zde zavrhován a podhodnocován. Pro mne je to taková obdoba DNE NEZÁVISLOSTI. Kluci Strauseovi odvedli přímo "DOKONALOU" prácičku a tento filmík nemá jedinou CHYBU ! Bravo ... jen tak dál ... pokud se dočkáme pokračování, tak doufám že bude stejně dokonalé.

plakát

Expendables: Postradatelní (2010) 

Tož dokonale natočeno. Dokonalá akce, dokonalé herecké obsazení, dokonalá hudba a v neposlední řadě ... dokonale vybrané místo ... na dokonalém ostrůvku ... jako stvořeném pro rychle svišťící kulky a devastující výbuchy ... které z nepřátelských armád ... dělají "ZÁKLADNÍ - STAVEBNÍ - ČÁSTI TĚL".

plakát

Pod kůží (2008) 

Suprácký filmík ... který vás NEnechá ani na okamžik v klidu. Kdo tento snímek zhlédnul, musí přiznat, že vraždící organismus ... se přímo dokonale podobá "mimozemskému smrtícímu tvoru z filmu VĚC".

plakát

Robin Hood (2010) 

Zajímavě pojatý začátek a příběh o slavném hrdinovi, který vás zaručeně nezklame ... ale 100% si získá vaše srdce. Už ... už ... abychom se dočkali pokračování ...

plakát

Ztracený ostrov (2009) 

Opět zde velmi podhodnocený kvalitní horor - no snad mu trochu pomůžu a vyzvednu ho ( což si právem zaslouží ). Perfektní horůrek ve stylu netradičního PREDÁTORA, který tentokrát nepřichází z temných hlubin vesmíru, ale jedná se o výtvor naší tajuplné a rozmanité planety. Blíže bych to viděl ... jako: PREDÁTOR křížený PÁDEM DO TMY.

plakát

Souboj Titánů (2010) 

Ze všech stran jsem slyšen jenom samé posměšky a neúctu k tomuto filmu, ale uznání a obrovská chvála jsou na pravém místě. Tento snímek je dokonalý v každém směru, přesně jako jeho předchůdci se mu nedá skoro nic vytknout a kdo říká něco jiného, tak ať se podívá znovu a tentokrát ať zkusí otevřít oči !

plakát

Podivní (2010) 

Super horůrek se SUPER PŘÍBĚHEM ... díky vládním experimentům se tato reálná hrozba může vyskytnou "KDEKOLI a KDYKOLI" na naší planetě. Vždy vás někdo nebo něco sleduje a vždy se vás to bude snažit "UMLČET a ZABÍT". Další pokračování jistě bude zajímavé ...

plakát

Predátoři (2010) 

Dokonalost sama. Jenom více takových filmíků ... už aby bylo pokračování !

plakát

Svítání (2009) 

O tomto filmíku jsem se dozvěděl nedávno ... dnes jsem ho zkoknul a je to fakt dost HUSTÝ snímek ... plný všeho ... co si jen budete přát.