Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Obsahy (147)

Alien 2 - Sulla Terra

Alien 2 - Sulla Terra (1980)

Skupina přátel se vydává na dobrodružnou výpravu, při které se chystají prozkoumat tajemnou a velmi podivnou jeskyni. Ale dobrodružství, které mělo být poklidným výletem, se brzy mění v boj o život. To, co zde najdou, by nečekali ani v těch nejhorších snech. Probudí totiž vraždící monstrum, které si rádo pochutná na čerstvém mase.

Alienator

Alienator (1990)

Ve vzdálené galaxii se podaří z vězeňské planety uprchnout muži, odsouzenému k popravě. Ten se dostává na planetu Zemi, kde se setká s lidmi u kterých vyhledá pomoc. Následně nato je vyslán zabijácký stroj, aby uprchlého vězně zničil. Ale stroj nezničí pouze jeho, ale každého kdo se mu postaví do cesty...

Apex

Apex (1994)

Svět je v budoucnosti téměř vyhuben smrtícím virem a zabijáckými roboty, které stvořili lidé. Vědec, který je za tyto události odpovědný, projde při vědeckém projektu časovou smyčkou, kterou se dostává do válkou zničené budoucnosti. Postupně si vše uvědomuje a zkouší tuto smrtící zkázu zastavit.

Arachnia: Nestvůry útočí

Arachnia: Nestvůry útočí (2003)

Profesor se svým pomocníkem a třemi studentkami letí do Arizony. Znenadání prolétají deštěm meteorů, z nichž jeden po nárazu do země exploduje a kvůli tlakové vlně letadlo havaruje. Všichni sice vyváznou bez zranění, ale situace se již brzy změní v noční můru. Nacházejí se v místě, kde se z hlubin jeskyně derou na zemský povrch gigantičtí pavouci.

Basket Case 2

Basket Case 2 (1990)

Volně navazující pokračování ve kterém je Duane spolu se svým bratrem odvezen do nemocnice. Odtud se jim podaří utéct a schovat se u stařeny a její dcery. Ale stařena má na půdě také pár monster, které se zde schovávají. Duane chce odejít a monstra jsou prozrazena - dokáže jim pomoci, nebo bude vyzrazeno jejich děsivé tajemství?

Basket Case 3

Basket Case 3 (1991)

Třetí díl série, ve kterém se Duane stává strýčkem. Ovšem jako vždy se vše začne komplikovat a děti jsou uneseny - co jiného může začít, než krvavá odplata.

Blades

Blades (1989)

Na tomhle golfovém hřišti se už nedá hrát! Začal tu totiž řádit tajemný a nebezpečný zabiják. Řešení? Zorganizujeme na něj pořádný bláznivý lov!

Blood Beach

Blood Beach (1980)

Nacházíme se na slunných plážích v Los Angeles, které se staly velmi nebezpečným a smrtícím místem, místem hrůzy. Lidé se zde totiž ztrácejí, cosi záhadného je vtahuje pod písek. Dokáže někdo této záhadě přijít na kloub, aby byly pláže opět bezpečné?

Blood Dolls

Blood Dolls (1999)

Pekelný milionář má dokonalý plán, který mu vždy pomůže zbavit se svých nepřátel. Pomocí zvláštního stroje dokáže měnit lidi ve vražedné panenky, které poslušně vykonají všechny jeho rozkazy.

Bláznivá mise 4

Bláznivá mise 4 (1986)

V tomto díle je stvořen mocný krystal, který z člověka může udělat superčlověka. A tak Sam musí jako vždy pomoci a tento krystal se svými přáteli střežit, aby se nedostal do nepravých rukou a nebyl zneužit. Ale jak to tak bývá, krystal je ukraden a začíná boj o znovuzískání, ale i o záchranu Kodyžakovi rodiny.

Bláznivé poslání

Bláznivé poslání (1983)

Pokračování bláznivé komedie, ve které se opět setkáváme s hlavními hrdiny - Samem, Kodyžakem a Hatung. Tentokrát po nich půjde tajemný zabiják a místní gang, kteří chtějí získat zpět uloupené diamanty obrovské hodnoty a jsou připraveni zlikvidovat každého, kdo jim bude stát v cestě. Začíná tak opět film plný bláznivých kousků a zběsilých honiček.

Bojová akademie

Bojová akademie (1986) (TV film)

Dva mladíci jsou kvůli svým průšvihům vyloučeni ze školy a aby to nebylo málo, soud je posílá do vojenské akademie, aby zde byly převychováni a naučili se kázni. Ovšem nikdo v akademii netuší, co tu mladí výtržníci zanedlouho rozpoutají...

Breeders

Breeders (1986)

Manhattannem obchází děs a hrůza. Místní detektiv se pouští do vyšetřování, při kterém jde vždy o stejný zločin, a to znásilnění mladých dívek. Jediným vodítkem je neznámá látka, která se na obětech vždy nachází. Postupem času se odhaluje hrůznost celého případu, dívky jsou znásilňovány mimozemským vetřelcem, kterého nebude tak lehké zastavit.

Bytí

Bytí (1983)

Městečko Idaho má obrovský strach. Ohrožuje ho vražedná bestie, která vzešla z toxického odpadu!

Báječný Fantozzi

Báječný Fantozzi (1986)

Další z řady povedených komedií o skvělém účetním Fantozzim a jeho nádherné rodině. Bůh chtěl stvořit člověka, ale bohužel tento pokus skončil stvořením tvora jménem Fantozzi. Ten naléhal, až mu bůh stvořil i ženu (Pinu), které se narodila krásná dcerka (Mariangela). A tak se v tomto díle musí Fantozzi probít se svými nezapomenutelnými kousky od pravěku do budoucnosti.

Cesta peklem

Cesta peklem (1995)

Dramatický akční snímek, který vypráví o kaskadérech, kteří plní nejnebezpečnější věci ve filmovém světě. Jednoho dne však zasáhne jednoho z nich rodinná taragédie, při které zahyne jeho syn. Muž tuto tragédii nemůže překonat a končí na psychiatrii. Dokáže se s pomocí přátel vrátit zpět?

Chapadla

Chapadla (1977)

Slunné pobřeží je v ohrožení! Z mořských hlubin se vynořuje smrtelné zlo, které má neustále hlad. Dokáže někdo tomuto zlu překazit jeho nenasytnou chuť a poslat ho zpátky do mořské temnoty?

Creature dagli abissi

Creature dagli abissi (1994)

Skupina přátel si vyráží užít v člunu na moře. To ale neměli dělat, pomalu se blíží tma a brzy se spouští déšť. Ale není vše ztraceno. Znenadání se objevuje podivná a opuštěná loď. Co se stalo? Kam všichni zmizeli? Jediné, co se na lodi nachází, je velká spousta záhadných podmořských živočichů, kteří zde byli patrně zkoumáni. Loď má ale všude své oči a tvorové z hlubin moře se začínají probouzet.

Cruel Jaws

Cruel Jaws (1995) (TV film)

Malé přímořské město je sužováno zabijáckým žralokem, který za sebou zanechává pouze smrt. Najde se zde někdo, kdo se postaví tomuto zabijákovi a pošle ho zpět do pekel?

Cutting Class

Cutting Class (1989)

Středoškolák Dwight je místní hvězda a kapitán basketbalového týmu. Před maturitou se do školy vrací jeho bývalý kamarád z dětství Brian, který před lety zabil svého otce a poté byl uvězněn v blázinci. Toto kamarádství už ale zřejmě neplatí. Zanedlouho ve škole začnou umírat lidé a první podezření padá na Briana.

Reklama