Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (31)

plakát

Papírový voják (2008) odpad!

Sračka. Wannabe art na druhou. Pocitově ten film trval 6 hodin.

plakát

Gilmorova děvčata (2000) (seriál) 

Grower jako prase, čím jsem starší, tím je mám radši.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

A to jsem si do nedávna ještě myslel, že drogy lze brát i na úrovni. Očividně ne.

plakát

Duel Frost/Nixon (2008) 

Parádní pohled do kuchyně nejslavnější politické pomsty v dějinách televize. Názorná ukázka, že s pravdou a veřejným míněním se dá neuvěřitelným způsobem manipulovat a že sebelepší minulost a špičkový tým poradců vás neuchrání před týpkem v italských botách bez tkaniček, kterého na provázkách vodí tým spravedlivých. Škoda, že ještě nedozrál čas na oceňování takovýchto filmů.

plakát

Odpor (2008) 

Nijak nevybočující tendenční film zachycující jeden z mnoha příběhů židovského národa za druhé světové války. Ložisko židovský osudů však bylo už dávno vytěženo, a tak se Zwick pokusil o invenci s přidáním odbojářského prvku. Celý film by mohla vystihnout jedna prudce stoupající křivka nudy a patosu umocněná pseudovývojem postav od banditů až po mstící se židovské anděly. Film se odvíjí od soužitý členů skryté komunity s apelem na udržení důstojnosti ve snaze uniknout jisté smrti. Režisér buduje atmosféru situacemi, které samy o sobě nejsou špatně zvolené, ale jsou tak křečovitě realizované až hrůza. Právě díky nim film ztrácí dech a s přibývajícími minutami dost nudí, včetně bitky na konci. Defiance má téměř stejnou vypovídající hodnotu jako závěrečné textové bilancování. Zbytečný film, který parazituje na úspěchu snímků o několik tříd lepších..

plakát

RocknRolla (2008) 

Jako není jara bez zimy, tak by nebyl RocknRolla bez Ritchieho "šedého" období. Gaunerský propletenec, horký brambor opět putuje z místa na místo a nechává diváka zažít ztřeštěnosti, které opět komponovala vyhulenecká palice (jinak ty krávoviny vysvětlit nejdou ;)) + poťouchlý odkaz na Abramoviče, či lépe vzkaz? Už se nemůžu dočkat tvůrčího léta a do kina se chystám usedat jedině ozbrojen tužkou a s vražedným pohledem! ;)

plakát

Bratříčku, kde jsi? (2000) 

Jsem George Nelson a jsem nejvtipnější postava, kterou během svého putování potkáte.^^