Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krátkometrážní
  • Horor

Recenze (2 037)

plakát

Útes smrti (2010) 

Žádný nápad, žádná krev, žádné napětí a bohužel žádný sympatický herec = Jedna hvězda. Jo a hlavně tenhle námět byl tady už 2x a 2x to byla taky mizérie.

plakát

Pohřben zaživa (2010) 

Většina tady píše jak je Buried originální film, ale tenhle námět tady už jednou před pár desítkami let byl. Buried není špatný film, ale tenhle námět není dělaný na 95 minutovou stopáž. Jinak souhlas s djkoma. Nechápu tolik záběru na rakev z venku, bezproblémový signál pod zemí a ještě k tomu v nějaké arabské díře. Potenciál byl solidní, ale scénaristi to zabili.

plakát

TRON: Legacy 3D (2010) 

Audio - vizuální orgie ano, ale to na kvalitní film je málo. Z prvních minut kdy Sam vstoupil do virtuálního světa jsme byl unešený a hltal jsem každý detail, který byl podpořený kulervoucí hudbou od samotných Daft Punk. Jenže poté mě film začal nudit a připadal mi prázdný a scénář nebyl tak kvalitní jak jsem očekával. A herecké výkony bohužel taky nuda.

plakát

Zahraniční dopisovatel (1940) 

Solidní thriller, kterému bohužel ke konci docházel dech. Stopáž být o dvacet minut kratší tak by to možná bylo na plný počet, ale myslím, že tenhle snímek byl pro Hitchcocka hodně důležitý a díky němu nám pak nabídl skvosty jako Psycho, Ptáci nebo Vertigo.

plakát

Poslední vymítání ďábla (2010) 

Malé horory za pár dolarů od neznámých režisérů se snažím vyhledávat a jsem rád, že v poslední době jich vzniká čím dál víc. Od The last exorcism jsem příliš nečekal a dostal jsem to co jsem chtěl. Styl kamery alá Blair witch mi ve filmu nevadí, ale tady mi kamera připadala nemastná - neslaná.

plakát

Malá Miss Sunshine (2006) 

Parádní podívaná, chvílemi vážné drama z rodinného prostředí, většinu času však celkem vtipná komedie, ve které každý má svůj velký sen, za kterým si tvrdě jde. S postupem času se však všechny sny bortí ...

plakát

V moci ďábla (2005) 

Natočit film o vymitání ďábla je hodně těžké a jsem rád, že tenhle snímek mé očekávání splnil. Sice to není ten klasický vymitačský film, ale to je jen a jen dobře. Každý nový nápad v tomhle žánrů vítám.

plakát

Paranormal Activity 2 (2010) 

První díl byl fajn a sem tam jsem se lekl. Jenže dvojka první díl kopíruje až přehnaně a mám hrůzu z dalších dílu, protože tahle série bude peníze vydělávat pořád. Za celou stopáž jsem se lekl jen jednou a zbytek filmů jsem se cítil za tvůrce trapně. Snad bude trojka aspoň trošku v něčem jiná než tohle, ale moc tomu nevěřím.

plakát

Nesmiřitelní (1992) 

Tak trochu jiný western než na co je publikum zvyklé, ale to není vůbec na škodu. Herecké obsazení je precizní. Eastwood se v sedle koně snad narodil. Nejvíce se mi líbil drsný šerif v podání Gena Hackmana. Z toho šel opravdu strach.

plakát

Sedmá pečeť (1957) 

Ta atmosféra, bože ta atmosféra ! Tohle myslím stačí.