Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Horor
  • Animovaný

Recenze (1 208)

plakát

Vydržet se ženou (2007) 

Možná není někdy snadné vydržet se ženou, ale vydržet s tímhle filmem, to byla opravdu muka. Hlavní hrdina to asi neměl v hlavě úplně v pořádku a proč tak hrozně visel zrovna na té úděsné Marianne, to mi není jasné. jestli jsem se u toho měla smát, bavit nebo ho litovat, tak to opravdu nešlo.

plakát

Zpátky doma (2007) 

Velmi milá a zábavná road movie. Ty šílenosti, co se velmi vytrvalý hlavní hrdina navyvádí, jen aby dostal mrtvého kamaráda k jeho rodině, to si člověk ani neumí představit.

plakát

Vzhůru do oblak (2009) 

Ještě u žádného Pixara mi tak netekly slzy, jako u tohohle. Pes je skvělý a dokonalost mu dodává dabing Pavla Lišky (kam se hrabe originál). Pro mě byla maličká vada na kráse animace dědy a také ta zápletka na ostrově. Ovšem balónky byly nádherné a jako obvykle u Pixara ty nádherné detaily při animaci (viz stěhovák a jeho cedulka na tričku).

plakát

Dračí příběh (2008) (TV film) odpad!

Přemýšlela jsem nějakou dobu, za co bych mohla dát alespoň *, ale na nic jsem nepřišla. Ovšem překvapilo mě, že výborný záporák z Mumie tady docela zapomněl hrát - tedy ne že by někdo hrál.

plakát

About Love (2005) 

První příběh je nádherný, křehký a laskavý a ti dva mladí jsou úžasní, druhý příběh je jasně nejslabší a ta hudební vložka vyloženě ujetá a třetí je zase hezký, trochu smutný, i když kvalit prvního stejně nedosahuje. Tokio *****, Taipei **, Shanghai *****.

plakát

Dementia 13 (1963) 

Moc pěkná atmosféra a opravdu hezké vraždy, jen ta pointa mi přišla trošku slabá a hlavně to najednou vzalo hrozně rychlý konec. S přihlédnutím k tomu, že to je jeden z prvních Coppolových snímků mu trochu přilepším.

plakát

Tumsa Nahin Dekha (2004) 

Hlavní hrdina celý film řeší, jestli se má vzdát 50. milionů a vzít si dívku, kterou miluje nebo se oženit s bohatou, kterou nesnáší. Příběh je celkem slabý, písničky nudné, ale ústřední dvojka sympatická, sem tam se objeví vtipná hláška, bráška hlavní hrdinky je vyloženě cool a když přidám ke kladům starého sluhu Johna a že to všichni slušně zahráli, tak přihodím ještě tu třetí *.

plakát

Sur (2002) 

Hezký, místy až pohádkový příběh o dívce se zázračným talentem. Celkem brzy mě to chytilo a dva z těch songů, co tam zazněly, pokládám za vyloženě dobré a prozpěvuju si je ještě teď. Tina zpívala opravdu krásně, ale Vikram byl dost slabý a navíc ani herecky to u něj nebyla žádná sláva.

plakát

Mondscheintarif (2001) 

Názorná ukázka toho, jak jsou jakákoli pravidla na seznámení úplná hovadina. A to podání s dost nesympatickou herečkou v hlavní roli a s různými lítacími a podobnými sekvencemi, to opravdu nebylo nic moc. Nebavila jsem se ani náhodou, tak nevím, proč komedie.

plakát

Švýcarský Robinson (1960) 

Já tu knihu milovala a možná si to špatně pamatuju, ale ta idylka, co z toho udělali ve filmu, ta mi tedy nesedla. Ocenit musím veškerá zvířátka, ovšem ty dokonalé nažehlené oblečky a účesy, závěsy v oknech a podobné vybavení domácnosti, to bylo na mě moc. Ona je to vlastně zábava, ztroskotat někde na opuštěném ostrově, Robinson by se měl učit.