Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Akční

Recenze (186)

plakát

To se vysvětlí, soudruzi! - Hoří, má babičko (2024) (epizoda) 

Tohle už je fakt dobrý. Jako kdyby se tvůrci ponaučili z chyb předchozích a tentokrát nám dodali opravdu povedený příběh s nespočtem skvělých hlášek a bez trapných či podivných situací.

plakát

Pět nocí u Freddyho (2023) odpad!

Je to typický cash grab od mrňavých vylízaných smradů co tuhle vypatlanou blbost hrají.

plakát

Malá ďáblice (2022) (seriál) 

Trošičku brutálnější komediální seriál co si vytváří vlastní pohled na satana a antikrista. Animace nejsou špatné ale styl mi nesedl. Oceňuji brutálnost a nebojácnost u nudes scén. Jinak backstory nemají moc dobře vysvětlenou a některé střihy dělají mezery v příběhu. Těším se na další sérii.

plakát

Princezna zakletá v čase 2 (2022) 

Od prvního dílu tak nějak bez pokroku. Navíc se zde ztratil vlastně ten hlavní prvek co dělal první film dobrým - time loop. Příběh tak lepší průměr, mohli místo pohádky natočit lepší fantasy. Eliška Křenková i pár dalších kompenzují poměrně dosti děravý scénář. Pochválit se musí prostředí, kulisy, cgi a vlastně i ta snaha. Mimochodem již od prvního dílu jsem měl pocit že by se postavy Elišky a Natalie k sobě dosti hodily, takové malé poskočení vůči toleranci lgbt, to se ale bohužel nenaplnilo.

plakát

Simpsonovi - Ne tak zcela To (2022) (epizoda) 

Na poměry hoven co jsou všechny poslední série tento díl tak hrozný není. Čím to ale bude, že by doslova vykrádáním povedené knihy/filmu?

plakát

Doctor Strange v mnohovesmíru šílenství (2022) 

Začátek filmu totální sranec a nuda. CGI ve větším měřítku totálně odfláknutý a nechutný, při menších detailech už to bylo docela v pohodě. Nazývat tento film "hororovějším" je vtip. CUMberbatch meh, Xichtil špína Mexikánec totální hnus. Jediný z castu kdo to tahá je samozřejmě Elizabeth Olsen. Raimi pojebal sám sebe. Příběh ze strany Wandy v pohodě ale z pohledu že je to dr strange film tak totální hovno. Multiversy suckují dicky. Rvačky kde Scarlet Witch nakope všem inkluzivním kreténům a nudným mervel disni sráčům prdele jsou boží. Jen škoda že nevyhrála a nezabila tu mexikánckou zahradnici nebo co to bylo.

plakát

Ďáblova kořist (2022) 

Do filmu jsem se vůbec nevžil a chytil jsem se u přemýšlení nad jinými věcmi. Film si hraje na realistický, a i takový je dojem, avšak v další scéně lítá po celém pokoji posednuté děcko. Spíš než horor mi to přišlo jako autobiografie jakési jeptišky s hodně levnými jumpscary. Téma posednutí a vlastně i ďábla není zřejmě nijak nutno představovat, ale mě prostě přišlo že tomuto filmu chybí záporák, nějaká ta entita. Z chování posedlých vyplívá že se jedná o jednoho démona co blaží právě po této jeptišce, avšak pak to už není nikterak rozváděno. Také téma s její matkou není nikterak, až na drobné flashacky a "vysvětlení" přiblíženo. Režisér si upekl téma a divákům ho dává jako dané a bez jakýchkoliv vysvětlení či otázek. Klášter ani jeho obyvatelé či dokonce nejbližší lidé k jeptišce nejsou nikterak přiblíženi. Nic o nich prakticky nevíte a na character development se může zapomenout. Jde vidět že tvůrcům šlo čistě o hororovou stránku, ale vsázet všechno na jednu kartu se opravdu nevyplácí.

plakát

Mimoni 2: Padouch přichází (2022) 

Pokračování prvních Minions s horší zápletkou a vypatlaným koncem. Cílovka byla očividně změněna, protože lidi co chodili do kina na prvního Despicable Me už dnes mají sami děti. Možná právě proto aby byla cílová skupina co největší je zde přidáno spoustu kravin pro malé caparty. Plot je tedy výrazně slabší než v prvním díle, i stopáž celkem ubyla. Celý film se točí okolo padouchů co se snaží okrást jiné padouchy a na samotné mimoně nebo Grua už není tolik místa. Vychválit musím samozřejmě vizuální a hudební stránku. Animace od Illuminations jsou vždycky skvělé a výběr hudby taktéž. Co se týče vtipnosti tento film nijak za svými předchůdci nezaostává. Lepší průměr, ale díky nostalgii na prvního Despicable Me musím dát o hvězdičku navíc.