Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Sci-Fi
  • Animovaný
  • Drama
  • Komedie
  • Akční

Recenze (186)

plakát

Ahoj, republiko! (2018) (pořad) odpad!

Hrozný koprodukční seríal. Hrajou tam tupí haranti kteří sotva umí mluvit natož odpovídat na otázky. Během celého seriálu jsem si říkal co je to za potraty a že odpověd zná i zasrané děcko na zš...

plakát

Ano, šéfová! (2018) (pořad) odpad!

Nějaká p*ča co se za komančů odstěhovala do německa a tam si vytvořila hospody, vzala si "itala" a má rozmazleného haranta. Tak bych popsal hlavní "hérečku" jinak li zvanou šéfovou. Škoda že se na to ten Pohlreich vysr*l. S ním to byla alespoň sranda. Stačilo mi jenom 10 minut a už jsem zjistil, že oba jsou rozmazlení snobáci, co si stěžují na každou kravinu. Ženská si myslí že je nějakej profík jenom protože si v německu otevřela několik restaurací. Její harant (přizdi*ráč), je očividně namyšlený idiot, který si myslí že ví všechno a je nějaká vip. Hned v prvním díle (nevím jestli je to první díl, byla to nějaká hospoda na barandově v praze) skritizovali všechno, co by ani pohlreich neskritizoval. Jakmile ti dva mentálové zjistili že v jídelním lístku je místo gnocchi napsáno noky, tak se málem posr*li. Hned mladej frája začal vysvětlovat že se to píše jinak, prootže on je přeci ten inteligentní, italský klučina. Nehorázná kravina toto. Byl bych mnohem radši kdyby místo tohoto dávali staré díly Ano šéfe.

plakát

Aquaman (2018) 

Aaaah konečně se také DC projevil že umí dělat triple "A" filmy. Když si vzpomenu s jakým nadšením jsem šel do kina na Justice League, a z kina jsem vyšel málem v breku, myslel jsem si že tento film bude stejné govno. Ukázalo se ale že DC umí dělat filmy jako Marvel, a opravdu. Audio vizuální zpracování bylo neskutečné; od obrovských podmořských bitev a nestvůr až k hledání starého království v poušti. Ještě k tomu to zlaté obsazení... Tento film byl asi jeden z nejlepších od DC co jsem viděl.

plakát

Assassin’s Creed (2016) 

Jsem velký fanoušek herní série, proto jsem se na tento film docela dost těšil. Ovšem po tom co jsem ho viděl v kině se mi chtělo zvracet. Tak nemožný film jsem dlouho neviděl. Hvězdičku dávám za akční scény ve kterých Fassbender opravdu exceluje, těch je tam ovšem minimum. Jinak jenom kecaní bez emocí. Přijde mi to takové chladné. Myslím že z tohohle mohli vytěžit o hodně více než tohle. Velké zklamání.

plakát

Babylon Berlín (2017) (seriál) 

Musím říct že jsem si doposud myslel že Němci neumí točit moc dobré filmy či seriály. To mi ovšem v poslední době tento a pár dalších německých seriálů a filmů přesvědčil o opaku. Asi jsem nikdy v životě neviděl lepší kriminální historický seriál. Musím říct že nejlepšího zážitku zažije člověk pouze s originálním německým dabingem a českými titulky (a musím říct že mi i trochu pomáhájí s němčinou). Seriál je perfektně zpracovaný, od hudební stránky kde jsem si hudebně užíval každou párty a každé závěrečné titulky, přes naprosto geniální scénář a skvělý příběh až po perfektně udělané cgi. Asi jedním z důvodů proč tento seriál tak miluji že je historický a dokáže krásně zobrazit situaci v Německu před nástupem hitlera. Musím říct že jsem a ostatní očividně taky nějaký detektivní seriál z před-druhoválečného období potřebovali. Ono totiž detektivek z Velké Británie či Francie nebo USA či i samotného Česka bylo dost. Skvělé je taky že scénáři si vůbec nebrali servítky, hned vám ukáží že Berlín sužuje chudoba hlad a zároveň v noci se rozjíždějí husté párty kde se každý ožere. Také nácky a komouše, kteří protestují a ukazují jak byl tento stát rozpolcený.

plakát

Bastardi 3 (2012) 

Hvězdička za občasný smích.

plakát

Bez vědomí (2019) (seriál) 

Hodně kvalitní dílo, které trochu kazí hloupé věci.

plakát

Big Mouth (2017) (seriál) 

Upřímně když jsem viděl trailer a první díl, říkal jsem si že je to další trapná kravina. Že asi nejsem ten člověk co by měl rád až moc sexuality, hlavně u dětí, v seriálu. Ale po několika dílech se mi seriál hodně zlíbil. Nejlepší je samozřejmě zábavnost. Ta se tvůrcům povedla geniálně. Není epizoda kde bych se nesmál. A s tou sexualitou to taky není moc přeháněno. Jeden z těch hodně lepších seriálů.

plakát

Big Mouth - Série 4 (2020) (série) 

Tak tohle se nepovedlo. Nevím jestli to bude tím, že více než ročním čekáním jsem nastřádal pocit že to bude nejlepší série, nebo jestli to prostě posrali. V této sérii se prakticky nic zajímavého nestane a je zaměřena pouze na pár lidí, narozdíl od předchozích sérií. Kromě transsexuality se ani neukazuje žádné nové téma, o kterém by mohli informovat. Personalita postav jako by se úplně změnila, nebo spíše polovina jí zmizela. Prostě jako by je už vůbec netrápilo to, z čeho v předchozích sériích vyšilovali. Navíc příběh není celkově nijak rozvíjen a skoro každá epizoda je o ničem. Za mě velké zklamání a doufám že příští rok bude série lepší. Do té doby si budu muset opakovat tři předešlé.

plakát

Big Mouth - Série 5 (2021) (série) 

Po zklamání čtvrtou sérií jsem ztratil očekávání. Ovšem díky bohu se žádná z mých tragických předpovědí nenaplnila. Rok utekl jako voda a přišel zpátky staronový Big Mouth, který naštěstí (i malinko naneštěstí) vychází z první, druhé i trochu třetí série a to svojí zábavností, vtipy, informovaností o různých problémech ale také například vnucenými pěveckými částmi nebo opakujícími se zápletkami. Ze čtvrté série si naštěstí nepřinesla žádné kraviny, které jí byly plné. Celkově se tato série více než povedla a přivedla mě zpátky na jistou kvalitu tohoto zábavného seriálu.