Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (78)

plakát

Stvořitel (2023) 

Nezáživné a předvídatelné. Půl hodina téhle vaty mohla klidně skončit ve střižně.

plakát

Rychle a zběsile 10 (2023) odpad!

Dvě a půl hodiny tohohle bordelu? Ne díky, stačilo 20 minut.

plakát

The Last of Us - Když se ztratíš v temnotě (2023) (epizoda) 

Další seriál se zombíkama kde místo vražedného viru zpustošila lidstvo houba :) Alespoň zdejší preživší nemusí řešit problémy s jídlem, stači si odchytit pár houbo-zombíků a udělat si smaženici. Prostě jen další ptákarna podle nějaké hry.

plakát

Zaklínač: Pokrevní pouto (2022) (seriál) odpad!

Další bezduchá srágora od Wokeflixu a další zazděná franšíza. Nechybí klasická propagace menšin všech barev, vyznání, a především sexuální orientace. Zastoupení zde najdu olizovači klobás i olizovačky bobrů, dokonce i staromódní heteráči si přijdou na své. Bohužel tou propagací trpí samotný příběh. Jak je u Progressflixu zvykem na příběh se myslelo až jako na posledního v řadě. Výsledkem je tak typické klišé o zlé královně a cestě za pomstou. Navíc je to celé velmi lacině vyhlížející a děj chvátá kupředu takovám tempem, že je vám naprosto jedno jak to nakonec dopadne, nebo kdo se vychrápe s kým. Herci nemají dostatek prostoru postavy divákovi představit, natož je prodat. Největší průser je ovšem ten Witcher štempl, kterým se to honosí.

plakát

Pán prstenů: Prsteny moci - Velká vlna (2022) (epizoda) 

Po čtyřech dílech se nic nemění, tempo se vleče jak sopel z nosu a jenom divaká nudí. Galadriel se stále chová jak rozmazlený spratek, působí potíže kdekoliv se ukáže a stejně je jí vše naservírováno díky pitomoučkému scénáři... Tohle dílo je bída a utrpení. Už jenom fakt, že autoři mají po ruce práva na skutečného Pána Prstenů, mají i rozpočet a stejně se rozhodli servírovat tuhle nudnou fan-fikci je čistá stupidita. Ale díky bohu za jejich tupost. Jelikož už si dovedu velmi reálně představit, jak by jejich adaptace knižní předlohy nakonec dopadla.

plakát

Westworld (2016) (seriál) 

Z kdysi kvalitního seriálu se stala jen nastavovaná kaše.

plakát

Predátor: Kořist (2022) odpad!

Tahle značka už klesla tak hluboko, že jí nemůže ublížit ani tahle genderově vývážená holomajzna s neskutečně otravnou a dětinskou hlavní hrdinkou. Kdyby alespoň při castingu zvolili někoho, kdo nevypadá jakože bude mít problém utáhnout dva kartóny sodovek na 100 metrů, natož ulovit mohutného Predátora.