Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

Tenkrát v Hollywoodu (2019) 

Mám Tarantina rád, ale nechápu z čeho jsou u tohohle filmu všichni tam vyplesklí. Buď nám v kině pustili úplně jiný film nebo jsou všichni hodnotící na LSD. Takovouhle blbost, aby člověk pohledal. Dialogy nestojí za nic, natáčení stále dokola někoho kdo jede autem, scény bez pointy (prostě jen tak prošumí). Nebo Sharon Tate - ať mi někdo vysvětlí, proč v tom filmu byla? Jak zapadala do děje? Toto bych natočil na stopáž cca 10 minut. Dobře občas jsem se zasmál, např. když si DiCipario stěžuje, že plamenomet je moc horký, ale bylo toho tam pomálu. I když jsem si závěr už moc přál, stejně jsem byl překvapený, že to skončilo až takhle blbě - rozuměj nijak to neskončilo. Jsou to prostě imbecilní historky bez vyústění, smyslu nebo děje. Jedna hvězdička jen díky hlavním protagonistům. Věřím, že kdyby v tom hrál kdokoliv jiný, tak to každý ohodnotí jako odpad. Myslím, že si Tarantino nepěkně zahrává s popularitou. Na jeho příští film, asi už nepůjdu.

plakát

New Game + (2019) (pořad) 

Nevím, jestli se daly čekat nějaké zásadní inovace. Je to ale pořád poctivá "novinařina" jako v Replay, což je fajn. Narozdíl od Replay 2 jsou moderátoři již otrkaní a vědí, jak to správně dělat. Hrozně se mi nelíbí používaný font a taktéž mě vytáčí ty nápisy přes celou obrazovku v průběhu herních záběrů. Hostovi bych dal hrát spíš nějakou hru, se kterou je spojený. Dan Vávra mohl ukázat, jak to mydlí v Kingdom Come. Reklama uprostřed dílu nepotěšila, ale asi se dala čekat. Za mě - dobře odvedená práce. Jen vysílací čas není moc super.

plakát

Jak básníci čekají na zázrak (2016) 

Z nostalgie jsem se chystal být trochu přívětivější v hodnocení, ale nedá se. Nějak jsem postrádal jedinou scénu, která by dávala smysl nebo film někam posouvala. Celé dění okolo profesora Ječmene vyjde do ztracena, dění okolo Vendulky do ztracena, namlouvání nové ordinace do ztracena, všechno do ztracena, k ničemu, . Asi to bude spíš styl Ulice než čehokoliv jiného. Taktéž jsem postrádal nějakou novou pořádnou básničku pro Štěpánkovu novou kost. Postě slabé - 1 hvězdička max.

plakát

Vánoční Kameňák (2015) odpad!

Bohužel všechny vtipy jsem už znal. Když jsem se hodně snažil asi 2x jsem se zasmál. Ale fakt mě štvaly takové gongy (nebo jak to nazvat), zkrátka nějaké zvuky, které se ozvaly po rádoby vtipu - to asi abych věděl, kde se mám smát. V dalším díle, pokud bude, bych čekal přimíchaný smích. Už se na to kluci vykašlete, stojí to za p.d

plakát

Dítě Bridget Jonesové (2016) 

Kdysi jsem šel na první Bridget Jonesovou víceméně omylem, ale bavil jsem se. A bavil jsem se i tentokrát. Patrick Dempsey sice celý film nesundá přilblý úsměv z obličeje, ale vyvažuje to sucharsky upjatý Colin Firth. Bridget už není boubelka, ale vůbec to nevadí. Vtípky jsou dobře vypointované a lze si představit, že takhle to se to skutečně mohlo stát. Super odpočinkový film se super hudbou, která mi zněla v uších ještě dlouho po představení. 90%