Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (162)

plakát

Amélie z Montmartru (2001) 

Skvělé, příjemné, kouzelné, osvěžující, povzbuzující.

plakát

Americký ninja (1985) 

Toto vysoké hodnocení dávám za kostýmy... černí ninjové, žlutí ninjové, červení ninjové, fialový ninjové....

plakát

Americký ninja 2 (1987) 

Největší machrovina je uhýbání se šípům vystřelených z luku, ba co víc, jejich chytání do ruky, do zubů a co já vim kde ještě. Dávám jednu hvězdičku, protože nejnižší hodnocení si nechávám na další díly. Nechápu jak jsem se na to mohl jako kluk dívat.

plakát

Andělé a démoni (2009) 

Zběsilé pobíhání ulicemi Říma, tak by mohl znít podtitulek tohoto filmu. Že je filmová podoba osekaná a do jisté míry pozměněná, a že zde absentují některé postavy by samo o sobě nevadilo, ovšem v tomto případě to znemožňuje pochopit motivy některých postav a důvody některých událostí. Hlavní mínus ale spatřuji jinde a tuší to především znalí knižní předlohy. Napětí, tajemno a luštění hádanek a symbolů obsažené v díle obratného fabulátora Dana Browna činí téma zajímavým. Toho se zde nedočkáme, a proto je výsledek plytký a nezachrání to ani líbivé exteriéry ani přítomnost mnoha líbivých hvězd. Alespoň, že Robert Langdon shodil ten příšerný účes.

plakát

Apokalypsa (1979) 

Ujeté. Pro mě nejlepší film F.F.Coppoly. Nevím co bych vypíchnul... je toho tolik. Už třeba úvodní scéna s větrákem a písní The Doors nebo šílený Duvall nebo pološílený Brando. Takhle by se dalo pokračovat a pokračovat.

plakát

Batman začíná (2005) 

Po dvou naprosto otřesných dílech si tato série napravila reputaci.

plakát

Bavorák (2003) 

Tady průměrně ten film nedopadl moc dobře, ale mě se docela líbil, asi je to tou slovanskou zádumčivostí.

plakát

Bavorák 2 (2006) 

Velice jsem se na tenhle film těšil. Ale po shlédnutí musím konstatovat, že se mi líbil jedině obrazově. Ruská zdumčivost zasazená do sychravého podzimu. Dějově, ale celkem chudé.

plakát

Bez dechu (2011) 

Ani nevím proč tento počin nechávám při svém hodnocení o příčku výše, než jsou filmové stoky. Snad jen že jsou i horší filmy. Vše je tu špatně a nejvíce ze všeho představitel hlavní role, který disponuje jen jedinou hereckou pózou, již lze nejlépe charakterizovat jako tupě jalová.