Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Drama
  • Horor

Recenze (883)

plakát

Agatha Christie's Poirot - Velká čtyřka (2013) (epizoda) 

celý díl je asi standardní, ale ta jeho zápletka je směšná, až kazí celý výsledný dojem. Je tu clověk dělající neskutečné intriky kvůli malichernému důvodu. A pak je tu předstírání určité zásadní skutečnosti a ohrožení několika životů, rovněž celé s pochybnou motivací.

plakát

WolfCop (2014) 

V podstatě blbost. Těch pár ulítlých scén není schopno obhájit existenci tohoto filmu. Je to blbost, která ani žánrově neví kam. Na komedii je to málo vtipný, na horor málo děsivý, na provokování málo provokantský. Sex s vlkodlakem je málo. Postavy jsou nesympatické, děj nezajímavý, lidi reagují na přítomnost vlkodlaka zvlástně. Koukat na to, byl vyhozený čas.

plakát

Nymfomanka, část I. (2013) 

Pro mě lepsí než třeba Antikrist, ale jinak takový zbytečný. Není to ani vrchol provokace, ani vrchol erotična, neděje se tam nic nezapomenutelného, ...

plakát

Les sebevrahů (2013) (TV film) 

Moc nechápu smysl tohohle filmu. Asi trošku se polekat u několika duchařských vražd. Nic víc. Ale to už jsme viděli v mnoha filmech mnohokrát lépe. Tady je kolem toho postavena divná zápletka, kdy parta mladých vyjede do lesa, a pak je najednou nevím proč konec s rádoby překvapivou tečkou. Slabota, kterou jsem asi nepochopil, zabitý čas.

plakát

Kancl (2014) (seriál) 

originál: neznám první díl: příjemně překvapil, na české poměry to bylo poměrně vtipné

plakát

Ten, co tě sleduje (2014) 

Ani nevím, jak to mám pořádně hodnotit. Vypadá to slušně, ale je tam moc různých náhod a nereálností. V závěru jsem to už možná ani moc dobře nechápal.

plakát

Kaktus (2005) 

Na komedii to moc vtipný není, k dramatu to má taky daleko, a kdo je tou postavou, které má člověk nejvíc fandit, mi taky trochu uniklo. Každý tu předvede své lepší i horší chvilky

plakát

Skrytá identita (2006) 

Bylo to zajímavé, k dokonalosti ale něco chybělo. Výhrady mám hlavně ke konci. Jinak v příběhu bylo dost odvahy a náhod, tohle by se v reálu asi nestalo

plakát

Cena za slávu (2014) 

Odpornost. Nejdřív celkem zajímavé, co se bude asi tak dít, ale nijak přitom extra děsivé. No a pak se teda něco děje, moc příjemně se na to nedívá, děsivé to taky není, a pak přijde několik nechutných scén a je konec.