Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Recenze (300)

plakát

Bajkeři (2017) 

Chce se to tvářit jako Snowboarďáci, netváří se to tak. Absolutně nic originálního, vtipu sakra málo a ještě tak debilní příběh. Suchařípa naprosto trapnej herece neherec. Naopak překvapil Pavel Nečas, ten zahrál toho týpka slušně a alespoň trochu vtipně.

plakát

Útěk z Hašimy (2017) 

Na jedno shlédnutí parádní film. Chvíli po začátku je v "lázních" asi nejlepší bitka, co jsem kdy viděl. Pak se chvíli ztrácíte v postavách, protože jsou maskovaný pod nánosem uhlí na tvářích a do toho ještě temné světlo, tak nevíte kdo je kdo. Pak přichází půl hodinové finále, kdy sotva dýcháte jak skvěle to korejci udělali. Víc takových filmů.

plakát

Štěstí je... (2015) 

Něco je slabší, něco je docela příjemný. První, druhý a třetí příběh se mi velmi líbil, pak trochu horší střední pasáž a nakonec další docela příjemnej příběh. Celkově ale průměr.

plakát

Příběh lásky (2007) 

Tohle bylo sakra divný. Hodně amatérský a dabing na Filmboxu tomu zrovna taky moc nepřispěl. Jedna hvězda za 2-3 pěkný písničky. Jinak to nestojí ani za řeč.

plakát

Kaboom (2010) 

Docela příjemný, bláznivý, překvapení. Ale u některých scén s maskama docela mrazilo.

plakát

Americký zabiják (2017) 

Akce mají zvládnutý velmi dobře. Úvodní scéna ze které mrazí. No zbytek nestojí moc za řeč. Příběh v podstatě takový nijaký bez většího překvapení nebo napětí. O´Briena si pamatuji jako teenagera z jiných filmů, takže jsem moc nemohl překousnou, že tady hraje takovýho drsňáka. Ale rozhodně film na jedno zkouknutí.

plakát

Temná věž (2017) 

Tohle je opravdu slabý, vůbec mě to nebavilo a nezachraňují to ani Elba s McConaugheyem.

plakát

Wind River (2017) 

Marně přemýšlím, čim si tahle tuctovka vysloužila takový hodnocení. O nic světobornýho teda nejde. A 207. top film už vůbec ne.

plakát

Extrémní rychlost (2017) 

Tohle nebylo špatný, vezmu-li v potaz, že filmů o autech není mnoho a už skoro vůbec ne o těch evropských. Takže vidět ve filmu konečně takový značky jako BMW, Porsche, Ferrari a ne jen ty americký "sračky" bylo milý překvapení. Druhým překvapením byli akce. Dobrý, triky super, uvěřitelnější triky než třeba ve Fast and Furious. Pokulhává to na hercích, slabších místech, kdy se nic neděje, no a příběh taky asi nepřekvapí. Za mě ale slušný, kdyby takovej film vyšel jednou za kvartál, nebudu se zlobit.