Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Recenze (300)

plakát

Ai Fai.. Thank You Love You (2014) 

Feel good romantická - a lehce fekální - komedie. Feel good platí až na ty thajský komedianty, jejichž humor moc nechápu a nesedí mi. Příběhově to ale funguje, takže na jedno podívání doporučuju.

plakát

Hardcore Henry (2015) 

Přesně na takové filmy se těším, až budou ve virtuální realitě, ono i ve 3D by to mělo docela kumšt. A věřím, že jednou to tak opravdu bude. Řežba, která se ani na chvíli nezastaví. Občas zmatené, občas fantastické.

plakát

Sebevražedný oddíl (2016) 

MARVEL to má prostě promakanější a hlavně vtipnější než DC. Takže Strážci Galaxie v tomhle minisouboji u mě jasně vyhráli. I tak se ale jedná o nadprůměrný film.

plakát

Shaolin (2011) 

Těšil jsem se na Jackieho, toho je tam velmi pomálu. Těšil jsem se na tradiční kung fu, zase tam jsou ty létající mniši. Co s tím furt ty číňani mají? Jinak celkem slušná podívaná, ale více jak 3 to ode mě nedostane.

plakát

Poslední král (2016) 

Zase taková pecka to tedy podle hodnocení zde na csfd není. Fajn film, nádherné záběry norské přírody, super zpracování honiček a sjezdů na lyžích, ale zbytek včetně samotného příběhu je průměrem. I tak fim doporučuji vidět.

plakát

Legenda o Tarzanovi (2016) 

Sakra, moc jsem nevěřil místnímu hodnocení, protože se mi již párkrát stalo, že je spíše podhodnocené a film pak špatný nakonec není. Ale ono to je vážně slabý. Zapomeňte na klasický příběh o Tarzanovi, tady máte dvě linie, u kterých to zkrátka nefungovalo spolu moc dobře. V některých pasážích se tvůrci moc nepřemohli ani s efekty a vizualizací. No určitě letošní nejhorší film viděný v kině.

plakát

Reparát (2016) 

Tohle není vůbec špatný, ale patrně asi Sandler srazí vždy o 1 hvězdu ať je film jakýkoliv. Já naopak k lehkému nadprůměru dávám tu hvězdu za krásný prostředí Puerto Rica navíc. A některé vtipy fakt super, smál jsem se.

plakát

Orel Eddie (2016) 

U mě Kokosy na sněhu o chup lepší, vtipnější a dojemnější, ale to nic nemění na tom, že tenhle filmek je parádní.

plakát

Návštěvníci 3: Revoluce (2016) 

Wow tak to byla řádná chujovina. Asi nejhorší film na kterým jsem byl v kině za poslední roky. Příběh naprosto nulový, jen samé žvatlání a kecání. Film nikam nevede. Občas zazní nějakej fekální vtípek, to je asi tak vše. Čekal jsem zábavu na úrovni a zdejší hodnocení mě trochu podvedlo. Tohle není film na takové hodnocení!

plakát

Saulův syn (2015) 

Proč má ten film takové hodnocení? 90 minut sledujete záda nějakýho vězně, bez emocí, bez možnosti vidět pořádně okolí, aniž by bylo rozmazané. Přišel jsem si jak kdybych měl minimálně 5 dioptrií. Zklamání a obrovské.