Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Komedie
  • Fantasy

Recenze (21)

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

HIMYM neni tak prostoduchej jako Přátelé. Barney to tam docela bombí. Zajímavý to je ještě tim, že jsou tam často různý negativní eeemoce, ale zase koukat deset řad na často ufňukanýho Teda, to po druhý jen tak nedam.

plakát

Celestinské proroctví (2006) 

Přečet sem si knížku, která je výborná a pak sem brzo dal film. Moc nepřeháním, když řikam, že někdo z tý knížky vytrhal každou pátou stránku, proškrtal na nich pasáže, kde se něco moc zdlouhavě vysvětluje a tim vznikl scénář. Tak mimózní film, kterej je podle knižní předlohy, sem ještě asi neviděl. Redfield na tom filmu prej spolupracoval, nechápu. Jedna hvězda za to jak je to komický.

plakát

Griffinovi (1999) (seriál) 

Family Guy je kokot, kterej nic nechápe, mlatí se obpár dílů s přerostlýma kuřatama v nesmyslných pěstních soubojích a občas je kolem něj a jeho debilní rodiny i nějakej děj. Ve srovnání se Simpsonama se tam všichni chovají daleko absurdnejš a většině scén chybí nějaká pointa. Jestli je South Park dobrej vtip o životě, tak Grifinovi jsou blbej vtip o tom že někdo upadnul na hlavu, kterej je až tak blbej, že se tomu spousta lidí směje.

plakát

CoMyJenVíme!? (2004) 

Dokument je to skvělej, ale to co tomu dodává šťávu, je českej dabing. V originále je myslim jedna postava sluchově postižená a v českym dabingu minimálně tři postavy dabujou různě postižený lidi.

plakát

Pan Nikdo (2009) 

Tenhle film mě prvně úplně pohltil tou svojí romantickou částí. Cítil sem se, že moje životní problémy jsou něco naprosto vyjímečnýho a nepochopenýho a chtěl jsem se zamilovat do někoho, kdo tomu všemu porozumí. Už sem se trochu srovnal a na romantických představách už tolik neujíždim, ale Mr. Nobody je pořád výborný sci-fi.

plakát

Creed (2015) 

Creed se zapáleně snaží. Jde si kurevsky za svym. Rocky k tomu ještě fajtuje proti rakovině, aby se neřeklo, že nic nedělá. Na pokračování docela už vycucaný série Rockyho to je celkem dobrý.

plakát

Kameňák (2003) odpad!

Už je to dávno a pamatuju si jen ty ultimátně trapný vtipy. Kromě toho mám pocit, že už tam žádný další vtipy nebyly.

plakát

How to Operate Your Brain (1994) 

Jakýkoliv chytračení o tomhle dokumentu akorát zkazí zážitek. Vyserte se na to a jeďte se project spíčizmrdi!