Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Krátkometrážní

Recenze (693)

plakát

Šťastný smolař (2012) (TV film) 

Po dlouhý době moc pěkná česká pohádka. Originální, vtipná, no nemůžu si stěžovat.

plakát

Láska nebeská (2003) 

Po druhém zhlédnutí zvedám na pět hvězd. Perfektní romantická komedie. edit 22.12.2014: a po čtvrtém zhlédnutí na Love Actually nedám dopustit. Prostě bezkonkurenční ve svém všeobecně platném sdělení o vztazích a lásce.

plakát

Dvanáct měsíčků (2012) (TV film) 

Asi by bylo líp, kdybych se na to nekoukal. Kdybych byl sám, tak to asi po dvaceti minutách vypnu, ale jelikož jsem byl samozřejmě s celou rodinou, tak jsem to teda dokoukal. Měl jsem docela supr vánoční náladu předtim, ale tenhle snímek mě tak znudil, že ze mě pomalu začala vyprchávat. Naštěstí to nebylo zas tak dlouhý, takže moje buňky úplně nedegenerovaly a po nápravě vínkem a dárkama se nálada zase vrátila :) 30%

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

100% ještě teď, několik dní po prvním zhlédnutí (půlnoční premiéra) vzpomínám na to, jakej to byl úžasnej film. 3D se taky neskutečně povedlo, vypadalo to úžasně přirozeně a do filmu mě to ještě víc vtáhlo. Jedinou vadou na kráse byl dabing písniček. To prostě nezkousnu. Proto na to jdu zejtra znova, ve 2D a s titulkama. Edit 16.12.2012: originální znění je největší vůně! Dabing nikdy více. Stále 100% - i přes pár drobných výtek, jež zmiňují ostatní uživatelé, je to prostě perfektní film. Edit 12.12.13: zpětně si sám pro sebe snižuji na 99% - dvojka mi ukázala, co přesně tady chybělo.

plakát

Vzhůru do oblak (2009) 

god damn it, trochu zklamání, vážně že jo. Já nevim co jsem čekal, ale tohle prostě nebylo ono. Jako čtyři tomu dám, to jó, to jó, ale tyvole, třeba abych to někomu doporučoval nebo mě něco malýho uvnitř nutilo se na to podívat podruhý, to vůbec. 70% edit few days later: tyvole, nechápu, že jsem napsal, že bych to nikomu nedoporučil a přesto dal 4*. Snižuju na adekvátnější 3*.

plakát

Transformers: Pomsta poražených (2009) 

Já si nemůžu pomoct, ale mě se to prostě fakt líbilo, a ač jsem to měl ze začátku pouze jako takovou kulisu, která běžela ke konverzaci, postupně mě film pohltil. Animace těch transformerů byla prostě neskutečná, je vidět, že už na to Bay dostal asi neomezený prostředky. Hlavní dvojice v pohodě, i v jedničce mi tam oba seděli. Příběh dostatečně epickej, ale nějak zbytečně nesrozumitelnej, prostě pohodová americká (a to je myšleno pouze LEHOUNCE pejorativně) pecička. 87% (Ten konec už byl jenom asi už trošku moc emotivní, ale to mi nezkazí zbytek filmu, že jo)

plakát

Kdopak to mluví 3 (1993) 

Jelikož se film soustředí dost na psy, tak už to prostě nemůže bejt to samý. Tam, kde v minulých dílech dodával filmu šťávu chlapec Mikey, trojka jasně ztrácí. Nekoná se tragédie, ale není to nic, co bych doporučoval vnoučatům se slzou v oku. 45%

plakát

Kdopak to mluví 2 (1990) 

Není to špatná série filmů a dvojka je pro mě nejvtipnější a nejsilnější. Musím proto hodnotit vysoko.

plakát

MasterChef (2012) (pořad) 

I když to není nic moc, tak je to furt o jídle a to se mi prostě líbí :) 50%

plakát

Temné stíny (2012) 

Já se u toho teda upřímně nudil. Váhám mezi jednou a dvěma hvězdičkami, ale z nedostatku momentálního optimismu dám jednu. Edit: 11.11.2012 a o den později to díky dostatku optimismu zvedám na dvě :) Vlastně to nebylo špatný, ale na to, že to režíroval Burton, hraje tam Bonham Carterová a Depp a stálo to bůhvíkolik mega, to je propadák.