Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Animovaný

Oblíbené filmy (10)

Terminátor 2: Den zúčtování

Terminátor 2: Den zúčtování (1991)

Opět J. Cameron dokazuje, že to prostě umí. Po zjevně nepřekonatelném prvním díle Cameron překvapil, předčil všechna očekávání fanoušků a natočil ještě povedenější příběh, ve kterém jsou herecké výkony ještě bravurnější, a co se týče vizuálních efektů, je to naprostá bomba i v současnosti. A ještě musím zmínit velmi výraznou roli záporáka T1000 (tekutý kov), kterého perfektně ztvárnil Robert Patrick. Pro mě silně nostalgicky působící film. Nemůžu jinak, než dát 5 hvězdiček!

Vetřelci

Vetřelci (1986)

A je to tady, další ze série filmů, které prostě nikdy neomrzí a člověk má touhu si je neustále pouštět dokola. Už jako malý jsem musel rodiče přemlouvat, abych se mohl podívat na ty černé, prskající, zlé bestie, které mají místo krve kyselinu. Pro mě jednoznačně nejlepší díl ze všech vetřelců vůbec. Přiběh byl natolik chytlavý, že jsem se vůbec nenudil a doslova "hltal" každou vteřinu. J. Cameron opravdu dokázal překonat 1. díl Vetřelce od R. Scota. Bravurní herecké ztvárnění postav - důstojnice Ripleyová, desátník Hicks a mnoho dalších skvělých postav. Jednoznačně si tenhle film zaslouží 5 hvězdiček!

Terminátor

Terminátor (1984)

Ve své době nepřekonatelný sci-fi film. Jedná se přesně o ten typ filmu, který mě nikdy neomrzí. Herercké výkony jsou bravurní, Árny ve skvělé formě, vydařená role pro M. Biehna a hlavně velice povedený příběh, ve kterém každou chvíli běhá mráz po zádech. Jedna z životních rolí Árnyho, která ho dostala na vrchol své kariery. Tomuhle mistrovsky natočeném filmíku se nedé vůbec nic vytknout, a proto dávám 5 hvězdiček.

Pravdivé lži

Pravdivé lži (1994)

No, během sledování této akční - komedie jsem se smál snad každou chvíli! Zde Árny dokazuje, že umí zahrát opravdu vše! Parádně vymyšlený děj, každou chvíli akce, skvělé obsazení herců. Musím zde zmínit scénu, kdy Curtisová předvádí povedený striptýz (musel jsem si tuhle pasáž pouštět neustále dokola :-). Jeden z nejlepších Árnyho filmů vůbec!

Braindead - Živí mrtví

Braindead - Živí mrtví (1992)

Hrozně miluju filmy se zombíkama a popravdě řečeno v žádném případě jsem netušil, že režisér, jako je P. Jackson mohl natočit takový šílený massacre nářez se zombíky. Neskutečně zábavné, originální, násilné a bůhví co včechno se dá o tomto díle ještě říct. Musím zde připomenout jednu pasáž, ve které zombíci prováděli u večeře "pohlavní styk", fakt bomba. Dosud nepřekonaná zombí akce. Bravo, pane Jacksone! 99%.