Reklama

Reklama

Mistrův syn

  • Hongkong Zui quan (více)
Trailer

VOD (1)

Wong Fei-Hung je nezbedným synem mistra školy bojových umění. Namísto, aby studoval kung-fu, stále někde vyvádí výtržnosti. Při jedné z jeho taškařic se však zraní syn mocného a bohatého měšťana. A otec Wong Fei-Hunga náležitě potrestá – svěří ho svému sadistickému bratrovi, který má Fei-Honga naučit disciplíně. Tento záhadný muž, mající mezi svými studenty děsivou reputaci, učí Fei-Hunga bizarnímu stylu kung-fu. Nejdříve se Fei-Hung snaží vzdorovat, ale poté, co prohraje souboj s místním zabijákem, najatým na vraždu Fei-Hungova otce, uvědomí si, že jedinou cestou je ovládnutí speciálního bojového stylu zvaného "Opilý box". Snímek Mistrův syn dokonale těží ze spojení precizních kung-fu soubojů a charakteristického humoru Jackie Chana, který se díky tomuto filmu stal pomyslným králem žánru kung-fu komedií. (Cinemax)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (238)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Cinsku kinematografiu aj s Bruce-om Leem a Jetom Li dost ignorujem a obchadzam /je to prilis vzdialene slovenskej - a teda europskej- mentalite, same cchci, draky, kung fu, wu shu, Saolin. Nikdy ma to nebavilo. Pan Jackie Chan je vsak jedinou svetlou vynimkou. jeho filmy mam velmi rad, vzdy sa schuti zasmejem, a aj kung fu mlatacky su natocene uveritelne, nie su samoucelne, a pan Chan je pre mna Pan Komik. 92 % ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Naprosto výborná záležitost, nic takového už dneska nikdo nenatočí. Srovnávat by se dalo možná tak s filmem Ong-bak, ale to už je přecejen něco jiného - thajský box a navíc se bere moc vážně (když nepočítám honičku s tuk-tuky). Toto je opravdu nejlepší bojový film, co jsem kdy viděl, 24letý Jacky Chan ve vrcholné formě, nepřetržitá akce od začátku do konce. Samozřejmě, už z toho vyplývá, že děj to mít ani nemůže, ale to je vlastně dobře - kradl by čas soubojům. PS: Freddie Wong?? WTF?? ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Nedávno som si na niektorom televíznom kanáli náhodou pozrel len tak z nudy, s mojou drahou lepšou polovičkou Evičkou, film "Majstrov syn" (Zui quan). Bolo to natočené v roku 1978 v Hongkongu a hlavnú úlohu tam stvárnil dvadsaťštyri ročný Jackie Chan. Mal účes, s ktorým by hravo zapadol medzi členov kapely Ramones, a robil grimasy ako Jim Carrey. Ale popri tom bol mladý, svieži, predvádzal fakt náročné tréningy a vymakané bojové choreografie. Evka mi hovorí, že je to omnoho lepšie ako tie jeho hollywoodske šaškárne, ktoré točí teraz v pokročilom veku v USA. Že je to naturálnejšie a drsnejšie, aj keď je to skryté pod maskou podivnej hongkongskej akčnej komédie. A ja som si uvedomil, že má pravdu. *** ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

903. hodnocený film: Opět spousta zábavy, skvělých bojových akcí a do toho ten Jaskie Chan, který opravdu dokázal s tímhle prorazit. Je to radost na něj koukat, jak si hraje a při tom hraje. 4* jsou ale maximálním hodnocením pro tenhle snímek, protože už mi to přijde jako obehraná písnička. Ale dobrá písnička... 4* ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Připijím na tuto nacamranou kung-fu ódu na ranní podroušené návraty z restauračních zařízením, kterou si Chan vychutnává plnými doušky až do dna. A já spolu s ním. Rozhodně najdete smysluplnější kung-fu filmy. Pravděpodobně i vtipnější kung-fu filmy "jsou tam někde venku". Když si dáte hodně záležet, tak možná i nějaký podobně ujetý by se našel. Ovšem nápaditější choreografii, abyste v žánru na choreografii založeném pohledali. ()

Galerie (60)

Zajímavosti (19)

  • Podliaka hrá Hwang Jang Lee, kórejský špecialista na Taekwondo, známy svojimi kopmi, čo presvedčivo ukázal aj v snímke. Avšak treba podotknúť, že filmom prezentovaný systém "kop diabla" je len fikciou. (Peter-1307)
  • Jackie Chan (Wong Fei-Hung) málem přišel o oko, když ho Jang Lee Hwang (Jim Ti-Sam) během závěrečné bojové scény kopl do hlavy. Když se to Hwang dozvěděl, odmítl záběr opakovat. (CrypzzXD)

Reklama

Reklama