Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (75)

plakát

Botched (2007) 

Pro mě další důkaz, že komedie a horor jsou dva z nejhůř kombinovatelných žánrů a pokud se nějaké ingredience přidá víc film se promění v trapnou frašku. Přesně tohle se stalo u Botched. Začátek, kdy se film tvářil ještě vážně, byl výborný, hlavně díky zajímavým vedlejším postavám. Ale ve chvíli, kdy se objevil zabiják, ztratil film veškerou vážnost a začalo trapné zrychlené nahánění jako ve starých animácích, což mi opravdu vtipné nepřijde. Navíc od půlky film už ničím nepřekvapí. Ke konci, kdy by měl film gradovat jsem se už jen řádně nudil. Jinak Jaime Murray k sežrání jako vždy...:-)

plakát

Californication (2007) (seriál) 

Skvělé dialogy, skvělé situace a hlavně skvělý David Duchovny! Konečně po dlouhé době něco u čeho nejsem zhnusen přílišnou slušností hlavních hrdinů. Ať žije sex, drogy a ...sex!

plakát

Futurama: Benderovo parádní terno (2007) (video kompilace) 

Ani ne zklamání, ani ne milé překvapení... Prostě standartní Futurama protažená na hodinu a půl.

plakát

Hallam Foe (2007) 

Na tento film jsem se těšil jako malé dítě už několik dní a vůbec mě nezklamal... Právě naopak, jsem nadšen! Ještě teď po shlédnutí jsem duchem úplně mimo. Skvělý příběh, výborný Jamie Bell, úžasná hudba... Není co dodat!

plakát

Halloween (2007) 

Jsem řádně zmaten! Na jednu stranu si říkám, že to byl skvělý film, který vzdal hold staré sérii. Na druhou stranu si zase říkám, že to byla jenom další ubohá vyvražďovačka snažící se co nejvíc šokovat brutalitou (Mike ve filmu zabije snad 20 lidí) a nahotou... Z nostalgie dávám 6/10

plakát

Já, legenda (2007) 

Pokud bych měl někdy popsat můj vysněný film, byl by to tento! Přesně tento typ filmů odehrávajících se ve "vylidněném" městě se skupinkou přeživších proti nakaženým miluju. Ještě ke všemu můj nejoblíbenější herec a i kdyby to byla sračka nemohl bych dát míň než 4*. Tady mám, ale čisté svědomí, protože film určitě nezklamal, Will je jako vždycky úžasnej, hlavně v tý první "psychologický" polovině, kdy táhne celej film... Scény jako" What the hell are you doing out here, Fred?" nebo "Please say hello to me" byly přímo geniální a musím se přiznat, že ve scéně se psem jsem měl na krajíčku... Škoda jen, že se do toho přisrali ti dva a nenechali Willa dokončit svoji One-man show. 9/10!

plakát

Motel smrti (2007) 

Po tom co jsem viděl Pokoj 1408, který byl fakt sračka je tento horor příjemným překvapením, možná právě proto, že narozdíl od 1408ky sem od něj nic nečekal. Sice si říkáte, že jste to už stokrát nekdě viděli, ale oproti jiným vyvražďovačkám typu Pach Krve, Texaský Masakr... to má atmosféru, tempo a místy i vtip. 7/10

plakát

Ovečka Shaun (2007) (seriál) 

Je to roztomilé a příjemné. Shaun dokáže vykouzlit úsměv na nejedné dětské, ale i dospělé tváři. Což ocení hlavně rodiče, kteří se tak nemusí dívat na ostatní infantilní pohádky.