Reklama

Reklama

Botched

  • Velká Británie Botched (více)

Obsahy(1)

Skupina zlodejov sa pre ruského zbohatlíka snaží ukradnúť veľké množstvo diamantov. Keď už akcia vyzerá byť úspešne prevedená, okolnosti pripravia tím o korisť. Jediný, kto prežije je Richie. Avšak to nemusí byť dlho pravda, pretože ruský sponzor nie je vôbec spokojný s výsledkom. A tak Richie dostáva poslednú možnosť odčiniť, čo pokazili. Musí ísť do Moskvy ukradnúť posvätný kríž. Akcia sa nevyvíja ako dúfal, jeho tým je složený z dvoch nešikovných Rusov. Jeden z nich hneď na začiatku zastrelí nevinnú ženu, po čom utečú aj s rukojemníkmi na záhadné 13. poschodie. A tam sa začnú diať zvláštne veci. (ethos)

(více)

Recenze (90)

arie 

všechny recenze uživatele

Stephen Dorff žije!!! Tak hlavne táto veta ma napadla po dopozeraní snímky, ktorá je pre tohto herca snáď takým menším comebackom. Objavil sa vôbec tento chlapík v niečom pozerateľnom od prvého Bladea (1998)? Botched, samozrejme, nie je žiadne revolučné dielo, ktoré by diváka ohurovalo prepracovaným príbehom, je to len čistá komerčná zábava, ktorá má za úlohu, aby pri nej divák nezaspal od nudy, čo sa aspoň v mojom prípade nestalo. Debutant Kit Ryan rozhodne prekvapil a natočil príjemnú hororovú komédiu netypicky zasadenú do ruského prostredia, i keď väčšina snímky sa odohráva v interiéroch, čo však vôbec nevadí, keďže hlavnou devízou sú svojsky bizarné postavičky. 3 hviezdičky sú podľa mňa pre takto nenáročnú zábavu akurát, i keď podľa mňa mohla byť snímka ešte o vlások krvavejšia. :-))) ()

sona123 

všechny recenze uživatele

To asi není ani béčko, ale o kategorii míň. Tak předně: začátek je neuvěřitelně katastrofální, ale je dobré jej překonat, protože přejezdem do Moskvy se film mění - těžko ovšem říci, zda-li k lepšímu. Jinak než s nadsázkou film brát nejde, o tom žádná, ale i tak to chce hodně nadšení a víry, že toto je dobrá cesta. Tu já bohužel neměla a dodívala jsem se jen s velkým sebezapřením. ()

Reklama

kosta73 

všechny recenze uživatele

Moderní béčkové dílko postavené na originální zápletce, místy skutečně vtipné ztřeštěnosti a poměrně slušné krvavosti, jinak ale nijak zvlášť nevybočující z řady, což je pro mě, s ohledem na přítomnost démonického Stephena Dorffa, mírné zklamání. Při hodnocení jeho výkonu bych chválou šetřil. V porovnání s např. BLADEM je Dorff "pouze" takový, jaký se v daném případě očekává. To se na druhou stranu dá brát, jako kompliment. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Bizarní klání na uzavřeném patře moskevské výškové budovy má dva rozdílné poločasy. Ten první, kterému vévodí anglický Michel Galabru s upilovanou brokovnicí a tragikomickým ruským přízvukem, je kvůli své retardovanosti na předčasný odchod do šaten. Když ve 47. minutě Jaime Murray svlékne dres a hrozný vlasatec začne psát svou krvavou bylinu, trochu se to okysličí, ale to nic nemění na tom, že špílmachr Dorff prosebně vzhlíží směrem k lavičce, aby ho už stáhli z hřiště.. ()

Trellíno 

všechny recenze uživatele

"Dimitriji, začínáš být hysterický. Asi ti budu muset dát facku." Krásná ukázka toho, že když se dá dohromady maximálně přestřelený, ale zábavný scénář, slušně obsazené absolutně bizarní postavičky (alfa samec SPECOPZ s plánem pro každou situaci, tři brokárnou ozbrojené náboženské fanatičky s vizáží šílených postarších matek, tupé ruské bratrské duo, vraždící fanoušek středověku, Stephen Dorff a Lyla!!), několik cisteren krve a kopa hlášek, tak že se může zrodit luxusní ptákovinka, která fanoušky ujetých hovadin nemůže nepotěšit. Mimózní a over the top až na půdu, ale pod 70% nejdu. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (3)

  • Oceněno jako Nejlepší hraný film na Hororovém filmovém festivalu v New Yorku v roce 2007. (PußyMagnet)
  • Stephen Dorff byl za tento film oceněn na Hororovém filmovém festivalu v New Yorku v roce 2007 jako Nejlepší herec. (PußyMagnet)

Reklama

Reklama