Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dokumentární
  • Pohádka

Recenze (827)

plakát

První políbení (1935) 

Určitě to nebyl špatný film, ale co se týče toho konce, tak kdyby můj muž byl věčně v práci a když už by byl doma, tak by neměl na mě čas, tak bych se k němu nevracela. Když by byla dcera už velká, tak bych se s ním v dobrém rozešla. Ale to je samozřejmě jen můj pocit. Řada žen si projde s muži tolika nepříjemnostmi a nejsou schopny se rozejít nebo to samy s nějákého důvodu nechtějí.

plakát

Taxidermia (2006) 

Po dlouhatánské době film pro zvrhlé diváky, který se dělí na tři příběhy. A je jen na nás kterému přijdeme na chuť. Mě asi pobavilo v tom třetím jak syn nechal vypreparovat svého otce. Já bych se s takovým člověkem který má v palici jenom svoji bizarní kariéru a nedokázal přijmout svého syna takového jaký je vůbec nebavila. Natožpak abych ho po jeho smrti vystavovala na veřejnost. V prvním příběhu hrála roli těžká lačnost po sexu že to zahrnovalo i sexuální náklonnost k věcem. Ale ve srovnání s druhou povídkou kde hrálo roli těžké obžerství a na něj navazující zvracení, je už asi lepší vidět člověka jako prasáka v choutkách sexuálních než-li ve stravovacích. Kdybych si z tohoto labyrintu zvrhlostí měla vybrat co bych podstoupila když bych musela, tak jelikož bych krupičnou kaši s kakaem nemohla jíst pomalu a vychutnávat si ji, tak bych si asi vybrala to obcování se zabitým prasetem. Ani by to nebolelo a zůstala bych štíhlá jako proutek.

plakát

Proč bychom se netopili (2009) (seriál) 

Četla jsem knížku Proč bychom se netopili, pak navazující díl Proč bychom se nepotili a před pár dny jsem se dozvěděla že existuje i třetí díl Proč bychom se netěšili. Ten si taky určitě přečtu, ať mám celou trilogii zmáknutou. Jinak co se týče seriálu, tak moc se mi líbila ta úvodní písnička od kapely Kryštof, která je dle mého názoru krásná, ale brácha s mamkou ji nenávidí. Ale jinak když jsem se na to dívala, tak jsem si říkala že to co se tam děje, tak.. naživo by to bylo přeci lepší a nemusel by pak tomu člověk dávat nízké hodnocení. Ani ty holky nebyly nic extra. Alespoň jsem mohla poznat že Tereza Kostková není žádná kost. Jen je ve světě šoubyznysu zmalovaná.

plakát

Četník ve výslužbě (1970) 

Skoro jsem chtěla prohlásit že Četníci jsou mou srdeční záležitostí. Ale tento díl mě zklamal. Ale naštěstí byl jediný. Ostatní se povedly. Nikdy nezapomenu na četníka ze Saint Tropez a na četníka a mimozemšťané.

plakát

Star Wars: Epizoda II - Klony útočí (2002) 

Kdysi jsem viděla Star wars 3 a kromě smutného konce si už nepamatuji nic. Proto jsem se po letech rozhodla si ho připomenout dvojkou a všechno se mi vybavilo. Yoda, R2-D2, svítící meče, scenérie a v neposlední řadě již bohužel nežijící Christoper Lee. Určitě to nebyl špatný film, ale já asi nejsem cílová skupina vyhledávající tento žánr.

plakát

Cesta na Měsíc (2018) (studentský film) 

Studentských filmů jsem viděla mnoho, ale tady tento mě bohužel nějak minul. Což je škoda, protože by mě velmi zajímal herecký výkon velice půvabného kluka, který chodil se mnou na základku do třídy. :-(

plakát

Moudronos (2002) (pořad) 

To jsme takto se sestřenicí když jsme byly malé sledovaly každé ráno televizi u babičky a těšily se na to. Pokud člověk chodí ještě do školky, tak není jediný důvod tomu dát odpad.

plakát

Černé zrcadlo - San Junipero (2016) (epizoda) 

Omlouvám se všem obdivovatelům lesbické lásky, ale tady toto byla klasická nudná romantická blbost s prapodivným koncem. A mimochodem, holka která má v povaze že se vyspí s každou ženskou kterou potká, by asi v realitě žádné city k jiné holce která hledá vážný vztah neměla.

plakát

Ledová archa (2013) 

Člověk by opravdu nevěřil kolik nenávisti, katastrof a násilí se může semlet v jednom vlaku. Film byl určitě dobře natočený, ale dějově byl strašný. Proto doufám že už dlouho film podobného typu neuvidím protože dívat se dvě hodiny na mlácení a zabíjení do krve nepřináší nic jiného než neklidné spaní a noční můry. Alespoň teda mě. Snažila jsem se to jen na chvilku obrátit ve smysl pro humor, kdy nastala v jednom vagónu sekerová bitka a z okna jsem pozorovala krásné horské panorama.