Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Šílený Max: Zběsilá cesta (2015) 

Bizarní audiovizuální jízda, která vás nechá nadechnout za 2 hodiny asi tak třikrát. Málo vody, hodně mateřského mlíka a samozřejmě neopomenu metal na baskytaru s plamenometem. Svět propracovaný do detailů, bez zbytečných keců. Prostě to funguje. ****+

plakát

Chappie (2015) 

CAUTION, SPOILERS AHEAD. Neuveritelne nedotazeny pribeh a prvoplanove od prvniho zaberu. Koncept fungovani firmy a jeji zabezpeceni mohli udelat aspon "jako". Lidi si pobihaji temer liduprazdnou budovou, kde na pipnuti kartickou programuji roboty a ziskavaji zbrane. Jedna hvezda za Antwoord, druha za myslenku s vedomim. Meli tohle Sigourney a Hugh vazne zapotrebi?

plakát

Ex Machina (2014) 

Film zasazeny do prekrasne krajiny. Minimalisticky od architektury az po obsazeni ustredni trojice. Dobry namet, na muj vkus rozvijeny ale prilis dlouho. Kdo ma rad zadumcive sci-fi, bude nadsen.

plakát

Kód Enigmy (2014) 

Nestava se casto, ze u filmu s nadsenim nadskakuju a horlive porovnavam, jak to bylo ve skutecnosti. Tenhle mi je vic nez blizky, protoze je o Turingovi, jehoz stroju jsem si na vysce uzila az az; o tajich Enigmy, jez nam byly taktez dopodrobna vysvetleny; situovany v Bletchley Parku, ktery me nazivo uchvatil; a to vsechno na swingovem pozadi. Mozna proto jsem mela pocit, ze se to sebehlo tak nejak rychle. Nestihla jsem se plne nabazit dobove atmosfery a vypraveni mi prislo misty trochu uspechane. Postave Turinga je dan veliky prostor a nezbyva cas nahlednout, co na to vlastne okolni svet. Skoky v case a strihy film tristi - az se mi chce napsat, ze by mu slusela jeste delsi stopaz. Bletchley je mi malo bletchlovaty a Christopher malo bombovy. Ne vsechno je podle skutecnosti a chtela bych proste vic, ale stejne me to bavilo. Kdyz se bomba poprve zastavila, mela jsem slzy v ocich a husi kuzi. Cumberbatch si minimalne ctyri hvezdy zaslouzi.

plakát

Transformers: Zánik (2014) 

Spoiler alert. Optimus Prime riding a transformer T-rex.. Oh yeah!

plakát

Super drbna (2007) (seriál) odpad!

Americka telenovela o vykalech ve zkazenych mozcich bohatych. Tohle neni ani pro zkraceni cesty autobusem. Pro me naprosty bullshit.

plakát

Diktátor (2012) 

Cohena jsem milovala jako Ali G., ale tim to bohuzel skoncilo. Obcas jsem se zasmala politickym narazkam. Pobavila me pasaz s pohrbem, s Americany ve vrtulniku a Megan. Nektere vtipky pusobily na muj vkus uz ale docela nucene, takze za me *** s odrenyma usima.

plakát

Prci, prci, prcičky: Školní sraz (2012) 

Bavilo me, a dokonce vic nez predchozi dily. Zacina se pozvolna, hlavni show se kona az od druhe pulky. Jediny Stifler je porad stejny (vepr). Michelle tak nejak zestarla, ale v latexovem oblecku ji to stejne sekne. Jimuv tata dostal vic prostoru a bavi. Celym filmem se nese zvlastni druh nostalgie, kdy se vsichni zamysleji nad svym zivotem. Skolni sraz tricatniku je trochu dospelejsi, ale na zabavnosti mu to rozhodne neubira.

plakát

3 Idiots (2009) 

Tenhle kousek me dostal. Kdyz pominu nekolik patetickych pasazi, jizdu na motorce s umirajicim otcem a porod vysavacem, melo to i hloubku. Tanecku mohlo byt vic, Aamir Khan omladl o dvacet let, Kareena zarila, indicka priroda me uchvatila. V duchu jsem si gratulovala, ze nase vysoka je jina a svou cestu jsem si vzdycky mohla vybrat sama. Hlavne nezapomenout, ze 'All iz well, all iz well'.