Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (20)

plakát

Ledviny bez viny (2022) (TV film) 

Mladá, hezká, chytrá a úspěšná holka by uháněla takovýho vosla, kterej si leje chcanky do kytek? Tak určitě.

plakát

Čertoviny (2017) 

Ztráta času. Možná jako televizní pohádka by to šlo. Lucifer nahání strach asi jako moje dcera na maškarním. Ten paňáca co hrál Jana byl koženej jak boxovací pytel. Slečinka pěkná, ale ukňouraná, jak sousedovic kocour. Ty dva čerti taky tragédie. Šílený paruky, herecký výkony jak ve školním souboru. Celkově je výběr herců tragickej. Většina herců byla předabovaná ve studiu. Proč proboha??!!. Pořád jsem slyšel Vydru a podvědomě ho hledal na plátně. Místo abych měl příjemnej pocit z pohádky, koukal jsem na hodinky, kdy už bude konec. O co že v tý pohádce vlastně šlo?

plakát

Dědictví aneb Kurva se neříká (2014) 

Bolek je pro mě od dob Buriana nejlepší komik v našich luzích a hájích, ale s tímto filmem se pořád nějak nemůžu "srovnat". Ani těch pár vtipných hlášek to nezachránilo. Proč to všechno vlastně? Raději budu dělat, že jsem ten film neviděl a budu se těšit na další "polívkovinu".

plakát

Český žurnál - Dělníci bulváru (2014) (epizoda) 

Klusák je v tom dokumentu tak strašlivě slaboučkej, až mi za něj bylo trapně. Proč má pořád snahu se nad bulvár povyšovat a řadí se do kavárenské umělecké smetánky, když na to prostě a jednoduše nemá? Totálně svým nízkým intelektem zazdil celé téma. Ta snaha dotlačit Novotného do kouta byla fakt trapná. A ne že by to ten nešťastník nepotřeboval....

plakát

Krásno (2014) 

Kdybych to viděl cca před 20 lety, no prostě dřív než Fargo, dal bych o hvězdu víc. Scéna s psem v autě, s Rodenem jako nájemným vrahem, s Malým, který si místo kamery rovnou nese kulovnici (proč?)... Moc šroubovaný pro potřebu děje. Ale občas jsem se pěkne pochechtal. Sokola bych do budoucna určitě nezatracoval.

plakát

Skyfall (2012) 

Nemám rád odkazy na jiné komentáře, ale to co napsal Enšpígl hovoří za vše. 100% souhlas.

plakát

Bastardi 3 (2012) 

Psát tu o rasismu může jen multi-kulti pomatenec vidící za roh. To jen režisér prostě neumí lépe vyjádřit podstatu problému. Toť vše. Film sám o sobě je jedna velká amatéřina za spousty peněz....

plakát

Signál (2012) 

Jak už řekl někdo předemnou - o čem že to vlastně bylo? Neúměrná stopáž, nuda. Jediná scéna, která mě pobavila byla skoro na konci ..... a za to čekání opravdu nestála. Škoda, obsazení jinak slušný.