Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Venkovský učitel

Venkovský učitel (2008)

Film, ve kterém Liška opět potvrzuje svoje herecké kvality a Bydžovská je možná ještě o krok předním, do toho se přidá zajímavý příběh o samotě, lásce, smůle a zároveň štěstí a vzniká film, který nemůže chybět v mojí topce.

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street

Sweeney Todd: Ďábelský holič z Fleet Street (2007)

Nejde hodnotit jinak než *****. Když měla být premiéra v kině, tak jsem si četl, o čem tento film je, a v momentě jsem si šel rezervovat lístky. Čekal jsem hodně a dočkal jsem se ještě více. Příběh, který je svým způsobem drsný, krvavý, až hororový, ale zároveň má v sobě krásný příběh.Depp opět nezklamal (co se týká herecké stránky) Film tohoto žánru už asi jen tak neuvidím. Skvělá kombinace žánrů, tvrdosti, lásky, nenávisti a pomsty.

Hledá se Nemo

Hledá se Nemo (2003)

Hledá se nemo, pohádka, která patří k mooi, mooi, mooijím z nejoblíbenějších, nemám snad nic, co bych tomuhle animáču vytknul, ať se na ni dívám kolikrát chci, pořád se musím smát( ať je to Dory, želvy, ryby, a vůbec všechno, co se v ní nachází, a není to jenom humor, ale jsou v ní i stále (pro mě) dojemné chvíle, a není jich málo. Bavil jsem se od začátku až do konce, děj je napínavý, svižný s dobrovodem skvělé hudby. A hlavně nezapomeňte, ryba je kámoš, nééé žrádlo......Jej, doma mám akvárka s rybami, přemýšlím, jestli je nepůjdu pustit:-)

Pošli to dál

Pošli to dál (2000)

Pro mě skvělé drama a ještě lepší herecké výkony (predevším Haley Joel Osment), ale bohužel s koncem, který sem hlavně vůbec nečekal, ale také mně vůbec neseděl k úrovni a ději filmu- pro mně naprosto zbytečné.Přiznám se, že ve filmu bylo několik situací, při kterých jsem měl slzy v očích, ale konec mně naprosto nedojal. Ale jinak skvělá režie, skvělé herecké výkony, skvělé drama. Zasloužených 80%

Čokoláda

Čokoláda (2000)

A pak že nevím, na co je pánev:-)...já bohužel vím, na co je čokoláda,a celý film jsem měl na ni chuť. Dost dobrý příběh. Čokoládu miluju, a po tomto filmu ještě více.

Divoké vlny

Divoké vlny (2007)

Po druhém shlédnutí asi po roce jsem musel dát plný počet a divoké vlny nesmí chybět v mojí topce. Tučňáci si v mořských vlnách, v létě surfují při západu slunce, hraje k tomu perfektní soundtrack, pohádka, která se skoro nikomu koho jsem se ptal nelíbila? Proč, protože nebyla tak vtipná? To možná, ale měla v sobě mnoho jiných věcí, které ostatní pohádky nemají, výborně vystižené chování tučňáků před kamerami, výborné kuře a taky konec, protože není důležité vyhrát a takový konec tu ani nebyl potřeba, protože přátelství je cennější, zvlášť v této pohádce.