Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Komedie
  • Dokumentární

Recenze (426)

plakát

Čarodějnice (2015) 

Mysteriózní historizující příběh se skvělou atmosférou na pozadí rodinné tragédie puritánských křesťanů. Zeptejte se černého kozla, jestli mluví anglicky a pokud začne mluvit, je to Ďábel :-) Rodiče v tomto filmu jsou opravdu tragédi, skvěle zahrané.

plakát

Už je tady zas (2015) 

Skvélá práce a to bez prdele !!! Výborný nápad, jak poukázat na úpadkovou situaci v současném Německu, potažmo v celé Evropě. Scéna s novým ředitelem televize vypůjčená z Pádu Třetí říše prostě super.

plakát

Deadpool (2016) 

Velice příjemné překvapení, "americká bejkárna" jak hovado, výborné vtipné hlášky, bojové scény a navázání na X-Meny. Deadpool si bere na paškál nejen X-Meny samotné, ale tu a tam hodí hlášku s odkazem na jiný film, třeba upoutávka na 127 hodin :-D :-D :-D Opravdu pobavilo. Jen škoda toho občasného posraného hip-hopu :-((

plakát

Dracula (1931) 

4 **** za atmosféru, nostalgii, stěžejní draculovské dílo a tajemného Belu Lugosiho, kolem kterého dodnes koluje několik záhad.

plakát

Wolverine (2013) 

Prozatím nejslabší film z celé dosud natočené série X-Menů. Například se skvělým X-Men Origins: Wolverine se nedá co do kvality vůbec srovnávat. O to víc mi do amerického komixu o Wolverinovi a X-Menech absolutně nesedí nevšední a exotická japonská kultura stejně tak jako třeba skandinávská mytologie do komixového Thora.

plakát

Merlin (1998) (TV film) 

Místy až moc pohádkové, místy kvalitní fantasy. Zfilmováno už bylo mnoho verzí této slavné legendy, ať už se všemi postavami a mytologickými prvky nebo bez nich. Mimo tohoto Merlina také např. Král Artuš, Mlhy Avalonu, Excalibur, První rytíř atd. S drakem si tvůrci měli více "pohrát" ,protože tento vypadal jak z filmů staré produkce s malým rozpočtem.

plakát

Akta X - Můj boj 2 (2016) (epizoda) 

Ukončení bez konce. Když beru sérii jako celek, zmocňuje se mě trochu zklamání. Místo 6 dílů mytologických, konspiračních a mimozemských epizod, jsme se dočkali jen poloviny. Konec jsem čekal pompéznější, takový, z kterého by zůstalo mrazení v zádech stejně dlouho, jako po shlédnutí předchozích 9 sérií.

plakát

Srdce Kalahari (2015) 

Je to moc krátké, neoriginální. Dokumentů z Kalahari jsou desítky. Neshazuji tento dokument, jen si nemyslím, že by se měl objevovat v promítaných filmech na festivalu Expediční kamera. Odpad to určitě není, ale jde spíše o televizní počin než dechberoucí snímek jako třeba Suri Pavola Barabáše.

plakát

REVENANT Zmrtvýchvstání (2015) 

Viděl jsem včera, to jest před předáváním Oscarů a vůbec mě nepřekvapilo, že se film v některých kategoriích umístil. Určitě si to zaslouží. Silně realistický, drsný film z drsné doby a drsného prostředí. Úžasné záběry na krajinu, žádné zbytečné kecy a dramatický příběh o dobrodružství, o které snad ani nikdo nestojí jej zažít. Výborný Leonardo i Tom.

plakát

Nádherná Zelená (1996) 

Pokud někdo hodnotí stylem odpad! nebo vyháže s paštěky takové bláboly jako PROPAGANDA, sám má v hlavě nasráno a sám je lehce ovlivnitelný systémem, lží a modernou. Už jen to, že film byl zakázán v EU, poukazuje na to, že NĚCO není v pořádku...