Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (982)

plakát

Agent bez minulosti (2002) 

Nějak filmu chybí atmosféra a místy se vleče, škoda.

plakát

Agresivní virus (2014) (seriál) 

Kdyby nebyla část postav po lobotomii, tak by to bylo lepší. Nicméně se někdy na druhou sérii asi podívám. Tak už jsem viděl i druhou sérii, hodnocení zůstává. Třetí série byla dobrá.

plakát

Akta X - Série 10 (2016) (série) 

Návrat Akt X vítám. Ale nemile mě překvapilo, že jde zatím jen o šest dílů, přičemž několik z nich jsou navíc parodie, sice vtipné, ale uvítal bych je v rámci komediálního seriálu, nikoliv seriálu, kde čekám tajemno.

plakát

Alf (1986) (seriál) 

Po letech jsem viděl znovu první sérii. A musím naštěstí říci, že humor se nevytratil. Byť pár dílů je slabších, stejně se mi celkově první série dost líbila. Viděl jsem pak i další série. A musím potvrdit, že si seriál 4 hvězdičky zaslouží, vzhledem k tomu, že se na něj jde dívat opakovaně.

plakát

Alf versus U.S. Army (1996) (TV film) 

Celkem zdařilá rodinná komedie. A nevadilo mi, že z původních postav je zde jen Alf.

plakát

Alpha Dog (2006) 

Prvních cca 30 minut značně nezáživných, to jsem zvažoval, že se nedodívám. Bylo štěstí, že zbytek filmu začal být lepší, až tedy na tu iritující hudbu. A rovněž byly nesympatické hlavní postavy, které nebyly zrovna z nejbystřejších, v mnohých momentech jim ani nešlo jejich chování uvěřit.

plakát

American Horror Story - Murder House (2011) (série) 

První série byla určitě na 4 hvězdičky, duchařský příběh byl ok. Druhá série byla v první půli fajn (hodně za to mohl "Sylar"), ve druhé půli jí začal docházet dech. Ale podívám se určitě i na třetí. A zatím dávám celkově 4 hvězdičky. Tak jsem viděl i třetí sérii (něco jako mnohem slabší Hrdinové), připadala mi nejslabší, tak za 2 - 3 hvězdičky, ale nechám celkové čtyři. Tak už jsem viděl i čtvrtou sérii - z panoptika, je za takové 4 hvězdičky.