Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Dokumentární
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný

Oblíbení režiséři (10)

Quentin Tarantino

Jsou lidi, kteří Tarantina mají rádi za jeho filmy a co ho rádi nemají. Ti co ho mají rádi tak nemají rádi třeba všechny jeho filmy, ale uznávají ho. Ti co ho rádi nemají mu vytýkají jaké jeho filmy jsou - brutalitu (která bývá většinou v dobré míře), nicméně je to režisér, který se nám nesnaží podstrčit nějaké idealizované story. Se zlou se potýkají hrdinové jeho filmů, ale o to víc jsou jeho filmy zajímavější, Quetin si potrpí na dialozích, které jsou mnohdy silnější než 50 akčních scén. Přál bych mu nějakého Oskara, jistě si jej zaslouží, obohatil kinematografii!

Peter Weir

Můj obdiv si zaslouží pro krásné a ušlechtilé chlapské filmy. Takové filmy ve kterých slova znamenají mnohdy více než celý děj.

Wes Anderson

Wes Anderson, čaroděj současného hollywoodského mainstreamu...

Christopher Nolan

Jeho filmy těží z úžasné atmosféry a příběhy jsou hodně promyšlené. Rozhodně jeho rukupis je záruka prvotřídních kvalit! Pod 4* zatím u mě nešel s žádným filmem... Už je to tak a šel Dunkirk se jeví jako výblitek

Steven Spielberg

Když se člověk ohlédne za tím jaké úžasné filmy díky němu vznikly uvědomí si, že jsou to filmy pro všechny, ať už jste jací jste...

Miloš Forman

Naše hrdost a pýcha, nyní už nežije u nás, ale další z lidí od nás na kterýho můžeme být hrdí. Točí geniální filmy o malých, velkých lidech a malé, velké příběhy, které se v závěru stávají velkolepými eposy.