Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krátkometrážní
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární

Recenze (4 697)

plakát

Nepolíbená (1999) 

Natočit na přelomu tisíciletí příšernou romantickou komedii snad ani nejde, ne? Jenže je tady Nepolíbená. Příšerná Drew Barrymore, příšerný humor a vůbec příšerný film od začátku do konce. Neumím si představit, že by se tohle mělo někomu líbit. I přítelkyně, která tenhle typ filmů miluje, to ohodnotila jako blbost, a to je už co říct.

plakát

V exekuci (2023) (seriál) 

Na tuhle sérii jsem čekal relativně dlouho. Reklamy na ní byly na iVysílání často, tak jsem čekal až to budu moct slupnout celý. A mám s tím bohužel 2 velký problémy. První je fakt, že mám obrovský problém pochopit lidi, kteří se do takových problémů dostanou Výjimka je paní, která v tom jede kvůli bývalému manželovi. Omlouvám se, ale já jím fakt nedokážu přát, když jsou schopný si nasekat dluhy na sociální a zdravotní... A druhý problém, možná ještě větší, je ta neuvěřitelná nastrojenost toho bojovníka za spravedlnost a jeho "agentky". Ty rozhovory jsou fakt příšerný a totálně devalvují zbytek. Jo, a poslední díly jsou jednoduše úplně o ničem, to zdejší komentující mají pravdu. Za mě velké zklamání, bohužel. Jako série to neobstojí.

plakát

Sisu (2022) 

Pokud se likvidují nacisté, je všechno v pořádku. Zvlášť první střet je parádní, jenže jsem ho skoro celý viděl v trailerech. Tudíž člověk čeká na ještě větší a kulervoucí řezničinu. A ono nic. Najednou jsem se po první akci začal čím dál tím víc nudit. I když má film 90 minut, reálně by měl mít tak 60. Příběh tu prakticky není a pokud se zrovna nekrájí nacisti, divák umírá nudou.

plakát

Nová holka - Série 5 (2016) (série) 

Pětka je sice stále za 3, ale je to dobrý. Sice slabší úvod, ale s nástupem Megan Fox získal seriál novou šťávu a element. A pak se Jess zase vrátila všechno bylo jak má být aneb že ti něco bude chybět neuvěříš do chvíle, než to neztratíš. Tenhle seriál prostě klesá a stoupá se Zooey.

plakát

Boj o Hřensko (2022) (TV film) 

Takový krátkometrážní souhrn všeho důležitého, co se minulý rok ve Hřensko stalo. Otázka, jestli taková "větší reportáž" jde považovat za dokumentární film.

plakát

Cama v Africe (2015) 

Záslužná činnost skvělých lidí přichází úplně vniveč kvůli nezajímavému a nudnému dokumentu, který od první chvíle neumí zaujmout vůbec ničím.

plakát

Hypnotik (2023) 

Ben má nějakou příšernou smlouvu, která ho do těhlech fláků nutí, nebo jak to je? Takhle znuděnýho si snad ještě nepamatuju. Ono nelze mu moc co vyčítat, ten film je od začátku do konce jeden velký přesolený hnusný guláš. Od kamery, akce až po tajuplnou hudbu. Všichni tu mají schopnosti div z nich nejsou Jediové a já se začal nudil asi po 20 minutách..a utápěl se v týhle sra*ce čím dál hlouběji.

plakát

Zoufalé manželky - Série 2 (2005) (série) 

Většina těch horších dějových linek se už moc neřeší a do popředí se dostávají jiné, ale pokud nepočítám Gaby a její vtipný trojúhelník, tak třeba příběh kolem Susan je v poslední třetině série tak otravný (jako postava sama), že mi kazí celý dojem z dvojky. A nově přistěhovaná matka se synem je úplně zbytečná.

plakát

Mrtvý bod - Série 4 (2018) (série) 

Už minimálně 2 řady Mrtvý bod šíleně přetahuje. Pokud má seriál více řad a zápletka se už recykluje, obvykle to nad vodou trží postavy, od kterých divák investoval mnoho hodin. V případě Blindspotu to ale neplatí. Pokud nepočítám skvělýho Dotcoma, jsou postavy plochý, nudný, bez vývoje. A čtyřka je přímo ukázkový příklad toho, kam by se seriál dostat neměl. Ať už ten guláš a přešlapování na místě skončí.

plakát

Poslední šance (2021) 

Snaha se cení. A v rámci Poslední šance bylo tý snahy hodně. Scott Adkins vypadá v taktickým obleku a samopalem dobře a udělat film "na jeden zátah" bylo taky fajn. Od začátku do konce je to prakticky jedna velká akce, která začne snad po 10 minutách a skončí 5 před koncem. Kamera by mohla být lepší, Adkins by se mohl víc odvázat, ale Poslední šance se ani nesnaží tvářit nic jiného než jako béčko, který má na příjemně krátkých 90 minut zabavit.