Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Krimi
  • Drama
  • Sci-Fi

Recenze (24)

plakát

Nejlepší přítel (2017) (TV film) 

ted jdu napsat o pohadce novej i kdyz tam nejsu bruci , jen certi , no bida s mladyma princama do pohadek je už tolik let. od ondry vetcheho a teho Dlouheho jen samy bukvovy dřevaci co cely přibeh pokazi. Dost lidi šikovnych si stim praci da, pěkne peklo udělaji a dobre zvuku přidaji a dobre stare herce obsadi a do teho dva klince shnile i když mlade do hlavnich roli daji. No ten černy o trochulepši byl ale dřevo dokonaletež. Asi sa ptate když o broucich to nejni prošč o tem pišu bo mi došli sily s tim mym varovanim bo každy na to jebe a mysli si že tu bude napořad. jen si deti vychovajte v myslenkach certu roztomylych až vam daky chrobak petimetrovy teho potomka klepytkama pujde pulit, možna na stareho proroka babu jeblu si pozde vzpomenete.

plakát

Futurama (1999) (seriál) 

Davam maximum hodnoceni bo už za tu genialni předpoved eutanazickych kabinek na ulici. I když to řeši ten robutek milučky bender tak nikdo at nepochybuje že totok čeka na ludi. Vubec krasna zkratka takych socialnych konstrukcii vladnouci elity jako je lidskosť, humanita, demokracia a trebas i laska. Definice techto plynatych pojmu vždycky a v každej dobe penazmi definuju ti kruťaci vladnuci. Takže za par roku až lidi bude jako sraček nevyvažanych a otroku už nebude zapotřebi tak nejaky papež kokeš na banku svetovu nam vysvetli že ta sebevražda v kabince na ulici za par drobaku je vlastne podle ježiša bo on na křiž šel taky zveselučka. Ajinak je tahle prča vizionařska dobra zabavička k přemyšlani barevnemu a o brukoch to moc neni bo o tom že si srať na hlavu od jinych totok nemusime tak to je.

plakát

Třicet případů majora Zemana (1974) (seriál) 

Peknučka komunisticka propaganda s Vladikem Brabcem k nakusnuti sypaťakem. To sem enem zvedava jestli za 50 let dnesni dobu taky tak uvidime. Bo sem na to zvedava az demokracie v pravdivem svetle buducnosti sa ukaze. Sice muzes jit k volbam a mas pet listku misto jednoho, bo vladci lutek sa ti do hlavy dostali a udelali ti myslenku ze si svobodny.

plakát

Hora mezi námi (2017) 

Verbalee ty chrobačisko smrdute proč tolik čučiš na filmy co se jim pak pošklebuješ?? Jdi radej do sklepa pripraviť se na obranu svojej rodiny bo přijdu. Uvedom si že i hnusni lide potřebuju mit romanticke pocity a tak kukaju na tyhle filmy. Posmivať se hnusakum a hlupakum se nama.

plakát

Pižla a Žižla hledají práci (1937) 

Filmovy znalec ktery potřebuje dochovany a vychovany film je žabařisko ktere se ma zajimat leda tak o matematiku nižši urovni. Bo i ta je na vyšii urovni umneni představ navychovanych.

plakát

Krmelec U Muflona - Mistrák (2017) (epizoda) 

Jediny slušny dil o sportu ktery je podmnožinou valky smrtelnej ktera nikdy nekonči i když se tanky vitaji šeřičkama a každa robka nožky rozhodi smradlavemu kulometčikoi. Myslivci jen si nezapomeňte broky a kule ho batohu bo bruci nejsu kachny. Jinak je to ale páne Gaislere a napuchnutý Štanjlere malo legračni aby se na to kukalo s radosťou.

plakát

Riddick (2013) 

Tento dil je muj nejoblubenějši z celej trilogie o chlupeček před slavnu jedničku. A SPOILERA JEDU TAK BACHA MILAČKOVE. Pvnich 35 minut je nádhernych bo se skoro nemluvi vše je vypravěne enem obrazem o tem boju s vodnym jedovatym štirem a ochočeni teho psiska. Pak už děj nejni originelni bo to nevadi, protože ten David Twohy umi napisat dobře hlašky tvrďacke a ma cit pro mluvení lidi dohromady. No na planetu přistanu dva oddily co Ridika lovijo a su to takovy lude že jedinu vlastnosť lidsku mají a to že ukrutni drsňaci to su. No Ridik je v klude bo na něho v žadnem ohledu nemaji a on si je jak na špagatu vodi tam kam chce. A pak začne pršet a je to v riti bo vylezu tisice takých hajzlu jakeho na začatku Ridik převezl. Takže teď už to o loveni Ridika nejni bo o přežití a zdrhnutí z planety těma potvorama zaplavené. Tož většina ludi skápne no Ridika jak anjel milosrdenstvi taka bloncka zachrani a další jedna hlaška Ridika se tak splni bo že mu ta bloncka nakonec srdce odevzda. O žadnem bruku toto vypravěni nejni bo o statečnosti a klude zachovanom v tej největší smrtelnej řeži které vo vesmíru nejvic Ridik ovláda.

plakát

Mosquito (1995) 

Tohle možna zaplatil daky výrobce repelentu no zas tak moc penízů na to nedal. Da se říct že je to o velkych komárech co zmutovali bo nejaky meteorit spadnul a vytvořil radiácii. A mne se docela libilo jak si litaji po dakej rezervácii a sosaji turisty. První hodinu je velmi slušna komedie s važnym poselstvim bo za bruka je tu dosaděny komar a to by gusta Jung uměl vysvětlit bo ten jeho archetip z kterého sa lide boji bruku a i dalšího hmyzu je společny no invaze na zemekulu hrozi od bruku a ne od komaru bo jinej havěti. Ale tady je to jedno protože tady se o propagandu bruku nejedna, je to enem také so slabučkym talentem všech zučastněnych bo toto je nejlepší film režiséra – pak totiž točil ještě horší a lide co tam do kamery čučí su velmi nejisti , tak nejisti že po natačení šli dělat něco jiného. Jediny slavny co tam hraje je tento a to je zajimave se divat naten jeho ksicht skutečny no s masku byl 100x lepši.

plakát

Brouci (2003) (TV film) odpad!

Nazev je pjetihvezdičkovy no uplne ze všeho sem velmi zmatena. Cely film totiž vypada jako by daka skupina ameterskych paitballistov se zdrogovala a místo do lesa zabludila v metre a tam dake halucinácie jejich my můžeme sledovat. Všechno to asi chape enem scenarista, který v době psaní zcela jistě prochazel velku osobní krizí bo sa na to pisani nemohl sústredit. No je to o boju proti brukom podzemnym a tož ja nemužu z hlediska prevencie a edukacie dat miň než tri hvězdičky. No mam ještě jednu teoriu bo vy už vite že bruci některé umělce zvnůtra ovládají bo v hrtanu su jim nalepeni a 28 tykadelek jim do mozgu vedu a taky umelec vyrábi enem propagandu brukov. Tož například taky Ondrej Sekora s Ferdem mravcem bol velky propagandisticky manipulator. No druh manipulacie muže byt i taky, že schvalně natočí bruci velmi pomaťený film o sebe samých aby si lide klapali na čelo, když taky prorok jaky sem ja lidi non stop upozorňuje na invaziu brukov, která se blíži. A musim říct že takáto propaganda slavi uspěch bo hodně lidi si klepe na čelo , když mně vidi. No nic, toto je jen spekulacie konspiračna a ja ještě k děju a popisu bruka prejdu bo pricházi SPOILER miláčkove. No zakladni fakt je ten, že su všichni strašně nervozni z teho filmovani a krutě přirozenosť je zahozená do tmy u všeckych co tam hraju a režiser drži s nima basu. Najde se uhryzany člověk ve velmi divnem metru. Je tam detektiv ztremovany a k němu roba s doktorátem který si musela doma nakreslit na kartoně bo jedina scéna kdy je autenticka je ta, když mluvi o dakej takhle velikej oliheni co v noci studovala. No a klasika podle Mimika sa jede ale tady opravdu musíte ocenit umění těch co skutečny napínak dokážu vytvoriť bo tady je všechno okopírovane bo velmi zle. Tož se tam až do konca před brukem utiká a sceny na seba vůbec nenavazuju bo například jedu vo vagoně a za nima pjet metru je honio bruci a srazu všichni v klude pitvaju rozpareneho bruka a roba s nakreslenym doktorátem jim vypráví vše otěch brukach včetně teho jake měli dětstvi a traumata v dospivani – tož to je ironie ale mala. A v tuto chvilu ja mam prorocke osvíceni – bo ja vam další pokračování vyprávět nebudu. Nachádzem sa v metafyzickem stavu a je mi jasne že tohle je propaganda bruku. Bo hlavny cíl je zesměšnit takých proroku jako sem ja. Zcela jistě je producent menem Derek Rappaport ovladany vnitřním brukem a další co to robili su možno tež bo mají hlad a potřebuji brat všechno co přicházi a herce nabrali takové co domovy duchodcu v kanade objížděju s estrádami. POZOR ,POZOR TOTO JE KRYSTALICKY PŘÍKLAD FILMA PROPAGANDISTICKEHO BRUKAMA VYTVOŘENEHO BO ZA CÍL MÁ POUZE DISKREDITOVAT TAKYCH PROROKOV INVAZIE BRUKU JAKO SEM JA. !!!!!!!!!!!

plakát

Riddick: Kronika temna (2004) 

David Twohy dostal pjet ktať vic peňazi na toto druhé pokračováni Ridikoveho dobrodružstvi a natočil fantazy – scifi a i když postavy navazuju tak to cele působí jako uplně jiny svet než bola jednotka. Ni horší bo uplně odlišny. Zatimco v jednotke boli lide kteří jakoby vypadli zo sučasnej zemekule tak tady su duchove elementalove a jakysy frajer co byl někde za smrťou a získal nějake užasné magické schopnosti a teď šéfuje takej fašónskej armade vo vesmíru a chce ovladnut uplně všechno. Hezky se na to pozéra a je to dobrodružná jizda no muj šalek čaju to uplni není bo jednotka a hlavně trojka Ridikoveho dobrodružsvi bez těch fantazy halucinácií sa mi libi vic. Ale jestli vas Ridik zajima kukajte na to popořádku od jednotky začnite advojku pokračujte do trojky bo pribeh navazuje a je znat že scenař a režii mal pořad ten stejny chlap. A to nejduležitějši – po brukach sa tu slehla zem i když určite znaky brukoveho systema má ta fašonská armáda bo to ja hluboky specialista rozeznam.