Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (38)

plakát

Slíbená princezna (2016) (TV film) odpad!

Co tohle bylo? Odpad nedávám skoro nikdy, ale u tohoto jsem opravdu silou vůle vydržela jen pár minut. Vím, že bych neměla film hodnotit po pár minutách, ale tahle příšernost se opravdu nedala déle vydržet.

plakát

Popelka (2015) 

Moc jsem od toho, i přes zdejší hodnocení, nečekala a jsem opravdu velmi příjemně překvapená. Tohle je opravdu nejhezčí verze této pohádky z posledních let (opravdu nemůžu srovnávat např. s Třemi oříšky pro Popelku a jinými starými klasikami). Na chvíli jsem se vrátila do dětství a moc moc mě to potěšilo.

plakát

Doctor Who (1963) (seriál) 

Naprosto výborný seriál. Dostala jsem se k tomuto seriálu až nedávno, i když na obnovený koukám už hodné dlouho. Jelikož však bez titulků ani ránu, čekala jsem, až bude většina klasické série přeložena. Samozřejmě nemohu naprosto hodnotit nějaké ty triky, grafiku ani kostýmy atp. je opravdu hodně znát stáří, ale v tom je to kouzlo starých filmů a seriálů. Koukám i na ty zrekonstruované díly a musím říct, že je za tím určitě spousta práce a času a obdivuji ty, co se do toho pustili, ale kolikrát je to opravdu docela nekoukatelné. A to jsem teprve u prvního Doktora, kde ještě jsou nějaké ty nezrekonstruované. U dalšího Doktora prý jich moc není, těch nezrekonstruovaných. Dávám zatím čtyři hvězdičky, jelikož souhlasím s Beckett51, že u některých dílů se fakt strašně nudím už teď a to prostě nemůže být dané jen stářím seriálu. Možná s větším počtem zhlédnutých dílů změním názor a počet navýším, ale zatím to nechám takto.

plakát

Bylo, nebylo (2011) (seriál) 

Tak já jsem s tímto seriálem skončila. První série se mi celkem líbila, původně jsem hodnotila 4 *. Byla jsem ráda za Jennifer Morrison i Roberta Carlylea, mělo to celkem slušný potenciál. Ale hned začátek druhé série mě opravdu přesvědčil, že tohle fakt ne. Změnilo se to v tak překombinovaný a nudný seriál, že jsem s vypětím vůle shlédla asi 5 dílů a končím. Jen kvůli první sérii měním na 3*.

plakát

Dia no Ace (2013) (seriál) 

Opravdu nechápu ten odpad pro prvním díle. Copak po prvním díle, stejně jako po 5 minutách filmu se dá zhodnotit celý film či seriál? Neříkám, že tento seriál je to nejlepší, co jsem v anime viděla, ani zdaleka ne. Hlavní hrdina je pro mě celkem nesympatický, neustále křičí nebo brečí a je to naprostý idiot. Ale jako celek na mě toto anime nepůsobí vůbec špatně. Je to přehnané, ztřeštěné, ale jsou tam různé charaktery, každá postava je jiná, nenajdete tam dvě úplně stejné postavy a některé mám určitě mnohem radši než Eijuna. Zajímá mě, jak se to bude dál vyvíjet. Prostě mě to i přes některé zápory baví.

plakát

Endeavour (2012) (seriál) 

Už dlouho mě žádná britská detektivka (snad kromě Broadchurch - ale to je zas trochu něco jiného) nebavila. Skvělý Shaun Evans. Nemohu se dočkat další série (i když si teda ještě počkám).

plakát

Star Trek VI: Neobjevená země (1991) 

Pro mě, stejně jako předchozí díl, naprosto nezajímavé. Star Trek miluji, i ten velmi starý, i ten nový, ale tomuhle opravdu víc dát nemohu.

plakát

Kořeny (1977) (seriál) 

Naprosto fantastický seriál. Pamatuji si, že když ho kdysi dávali v televizi, že jsme vždycky všichni byli přilepení u obrazovky a nemohli se pak dočkat pokračování. Skvěle natočené, koukla bych se i dnes. Škoda, že už to nedávají. Přitom opakují každou kravinu.

plakát

Nádherné bytosti (2013) 

Tak teda já jsem velmi zklamaná. Co to udělali s celkem pěknou a napínavou knihou? Tahle slátanina se snad nemůže líbit ani těm teen holčičkám, kterým je to zřejmě primárně určeno. I tři hvězdičky jsou pro tohle moc. Nuda, nuda, nuda. A ten český dabing je fakt hrůza.

plakát

Ladíme! (2012) 

Film tak na jedno zkouknutí s hezkými hudebními čísly, zvláště těmi na konci. Příjemná hlavní hrdinka. Jen co si opravdu mohli tvůrci odpustit jsou ty blitky a následnou akci kolem nich. Opravdu velice nechutné a hodící se spíše do těch nejhorších a nejnechutnějších rádobykomedií, které nesnáším. Chtěla jsem dát slabé 4 *, takhle jen 3*.