Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (12)

plakát

Avengers: Infinity War (2018) 

Russovci do dokázali ! Je skvělé, že režiséři to dokázali takhle ukočírovat vzhledem k 60 postavám ve filmu, udělat to aby každej měl nějakej prostor a to vše nacpat do 2 a půl hodin. Má to neskutečné tempo, což jsem si občas říkal, že by to chtělo trochu zvolnit - možná vystříhnout nějakou akční scénu a zaměřit se více na interakci mezi samotnými postavami, což mi občas opravdu chybělo. Celej film je vlastně jedna velká akční scéna. Rozhodně to není přeplácané, čehož se všichni báli a všechno do sebe parádně zapadá. Určitě nejde o nejlepší marvelovku(CA:WS a CW stále top), ale je to skvělé vyvrcholení těch 10 let budování universa. Co se týče samotného Thanose, měl jsem obavy. Hlavně kvůli zklamání ze záporáků z posledních marvelovek. Nakonec je to jeden z nejlepších, co marvel kdy měl. Má dobrej motiv, jde z něj pořádnej respekt, dokázal jsem se s ním ztotožnit a občas jsem mu i fandil. A hlavně dostal hodně prostoru, za co jsem strašně rád. Tím pádem pár postav, které mám hodně rád, nedostali tolik prostoru, jak bych si přál. Ale tak třeba to vynahradí ve čtyřce. Podtrženo sečteno - nejde tady o nějaké scenáristické postupy či filmové postupy ale je to solidní blockbuster, na kterým se vyplatí ty 2 stovky utratit.

plakát

Žhavé výstřely (1991) 

Hot Shots! - film, u kterého se budete smát od začátku do konce. Skvělé a originální nápady, k tomu skvělý Charlie Sheen a Lloyd Bridges. Už ani nevím, kolikrát jsem to viděl.

plakát

Počátek (2010) 

Nolan prostě umí. Charismatické herecké obsazení, k tomu neuvěřitelné efekty a hudba od Hanse Zimmera. Dech beroucí film, který Vás oslní a vy si ho budete chtít pustit znovu a znovu protože Vás nepřestane bavit. Jeden z nejlepších a nejhezčích filmů, který jsem kdy viděl.

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Letní mega blockbuster, který je svižný, chytrý, vtipný s dobrými žerty a narážkami. Mimozemská invaze, skvělé zpracování CGI a příběhu + kvalitní scénář. Cruise a Blunt tvoří dobrou herecku dvojku na kterou je radost se dívat.

plakát

Na vodě (2016) (seriál) odpad!

To má být vtip ?

plakát

Smrtonosná past (1988) 

Fantastická akční klasika z 80. let. Bruce Willis jako hláškující polda John McClane, Rickman jako skvělý záporák a mrakodrap odříznutý od okolního světa. Jeden z nejlepších akčních filmů všech dob.

plakát

Chyť mě, když to dokážeš (2002) 

Rychlý tempo, skvělá hudba, boží herecké výkony DiCaprio / Hanks, dobře zvládnutý příběh. Teď lituji, že jsem zhlédnutí tohoto filmu předtím pořád odkládal.

plakát

Rivalové (2013) 

Ikdyž nejsem fanda formulí, tenhle film mě naprosto ohromil. Skvělá práce s kamerou, skvělý příběh, dialogy, rivalita mezi Huntem a Laudou, emoce a mnohem víc. 10/10

plakát

Transformers: Poslední rytíř (2017) 

Tak jsem trochu doufal, že to bude mnohem lepší něž předchozí díl a ono ne... Michal Bay zřejmě nemá v plánu se někam filmařsky posunout. Děj je strašně nudný a připadalo mi, že jednotlivé scény na sebe vůbec nenavazovali. Jediné, co tento film má, je dobré CGI a dobrá akce. Byly to nejdelší 2 a půl hodiny za poslední dobu. Doufám, že další díl nevznikne.