Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Romantický

Recenze (21)

plakát

Náš vůdce (2008) 

Pouštěla bych tento film povinně na každé střední škole. Vizuální podoba nebezpečí bývá mnohdy účinnější než stohy přečteného.

plakát

Nezvaný host (2007) 

Trochu jiný pohled na imigrační problematiku a jedno probuzení zkostnatělého profesora za rytmů bubnů.

plakát

Hotel Veselý hřbitov (2010) (TV film) 

Asi jsem úplně nepochopila, co mi kdo chtěl tímto dokumentem předat. Pouštěla jsem ho s představou, že bude o sorele, ale vlastně vůbec nevím o čem byl. Spojení Havířova a hotelu International bylo podle mě úplně nesmyslné, stejně jako rádoby rázovité figurky z Havířova. Nemělo to děj, nemělo to logiku, nemělo to smysl. A to ani nebudu komentovat pokus o experimentální hudbu.

plakát

Lov na boháče (2006) 

Primárně mi strašně lezla na nervy ústřední dějová linie chudáka, který udá všechny své naspořené peníze pro nějakou zlatokopku a i když se film trochu zvedne, pořád se té pachuti nemůžu zbavit.

plakát

Transformers (2007) 

Největší překvapení Shia LaBeouf. Tenhle kluk mě zaujal už v Constantinovi a klidně může mít našlápnuto na velkou kariéru.

plakát

Americká krása (1999) 

Scéna s igelitovým sáčkem mě úplně dostala. Málo který film na mě působil tak sugestivně. A pohled Kevina Spaceyho zuřivě cvičícího...není co dodat

plakát

Love Story (1970) 

Co chcete rict o petadvacetilety holce, ktera umrela....kazdy vi,jak to skonci a kazdy si cely film preje, aby to tak nebylo a k tomu vsemu hraje fenomenalni hudba

plakát

Nezapomeň na mě (2010) 

Zvláštní, jiné...už dlouho mě žádný film v kině takhle nedostal.

plakát

Umění lhát (2009) 

Milý film na sobotní odpoledne...:)