Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (332)

plakát

Total Recall (2012) 

Po půl hodině jsem byla přesvědčená, že je to jasný a že to bude houbeles důmyslný, po 45minutách jsem stále ještě byla přesvědčená, že znám rozuzlení, po hodině už jsem si nebyla vůbec jistá, po hodině a čtvrt jsem byla přesvědčená, že jsem se mýlila a že zase vim, co je rozuzlení, po hodině a půl už jsem si nebyla jistá ani tím. Ke konci jsem už netušila ani mloka:-D Docela sranda film:-D

plakát

Wolverine (2013) 

Přiznám se, že čistě Wolverineovský komiksy jsem nikdy moc nečetla, mám ho radši jako týmovou postavu, takže nevim, jestli některej z těch logickejch bulšitů nemůže mít původ už v nějakým bublinkovaným časáku. Ale # ne, po ztrátě regenerace by se mu neměly hojit ani rány po vysunutí drápů. Kdyby se nehojily a krvácely, vypadalo by to navíc i mnohem efektivněji. O tý drobnosti, že pokud ztratí regeneraci, tak je z něj smrtelník s kostrou obalenou kovem, což se moc neslučuje se životem, pomlčim. To už bych ten komiks asi zase moc hrotila:-D # Po useknutí adamatiových drápů mu narostly kostěné, jasný...ale ten pahýl adamantia, kterej by mu měl překážet v manipulaci s nima je jakože konkrétně kde? # Jak je možný, že si čistě a jasně pamatuje, co se stalo v Nagasaki, když mu Stryker během vylepšování zablokoval paměť? # Vážně jsou tam uplně všechny katany z adamantia, že žádnou Wolvie nepřesekne? Vážně z adamantia, který jakmile zatuhne, už se s nim nedá absolutně nic dělat? Slyšel ten, kdo to vymejšlel, o tom, jak se vyrábí katana? Jak se asi měsíc musí brousit maličkejma udělátkama? # Pokud obsahujou nelogičnosti komiksáky, který maj celej tým postav, tak to absolutně neřešim, nedá se hrotit každej, kdo tam řekl sotva deset vět. Ale pokud někdo chce natočit profilovku jedný postavy, měl by jí mít fakt dobře zmáknutou, jinak mlží a blábolí. Sledovat se to dalo ale rozhodně líp než Origins.

plakát

Zvonilka (2008) 

Až moje neteř bude aspoň dost velká na to, aby chápala slovo víla, bude to absolutně milovat. To se klidně vsadim o milion.

plakát

Kick-Ass 2 (2013) 

Ono mě to bavilo, ale absolutně mi chyběl ten nejapnej vtip a sebesarkastičnost. Ten jsou tam fekální fóry se zvratkama.

plakát

The Yellow Handkerchief (2008) 

Hurá, máme tu nezávislý film, pojďme mu všichni svorně dát 4-5*, budeme u toho vypadat ohromně na úrovni. To, že jsme se u toho nudili, protože se tam vlastně vůbec nic skoro nedělo, se nikdo nedozví.

plakát

Hostitel (2013) 

Tak kdo vám zase rozkázal, že budete tenhle konkrétní film všichni nesnášet?:-DDD Naprosto výborná romantika. Aha! To je vlastně pravda!:-D Na ČSFD se nesmí adorovat čistá romantika:-D Bylo to tak křehký, krásný, čistý...a ta vypalovačka od ID nakonec mě vynesla až ke hvězdám. Hodně nadprůměrné ****.

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Ve třetině filmu mi plně docvaklo, jak to skončí, takže se mi to nechtělo zrovna v danou chvíli sledovat zbytečně, koukla jsem na posledních pět minut a potvrdila si, že jsem to odhladla přesně. Omlouvám se, nemám moc v lásce filmy, které se tváří děsně inteligentně a přitom jsou už stokrát opakované. Možná proto mám většinou radši vizuální blockbustery, které si na nic nehrajou.

plakát

Útok na Bílý dům (2013) 

Totální překvapení. Chtěla jsem jen zabít nesnesitelnou nudu snesitelnou nudou a nakonec jsem se minimálně hodinu a půl řehtala uplně necivilizovaně:-D V životě bych netipla, že existují i nějací Amíci, kteří si ze svýho naivního patriotismu a kýčovitosti dokážou udělat prdel. Natož takhle moc:-D Jestli tento film uspěje v Americe, bude to jedině proto, že ho tamní masy nepochopí:-D Smažte někdo ten popisek "drama":-D

plakát

Smrtící Slunce (2013) (TV film) 

Snůška čirejch nesmyslů:-D Jak se snažej furt mluvit hrozně chytře, ale z huby se jim linou totální blbosti:-D Star trekový extrémní technobláboly jsou aspoň tak totálně smyšlený, že je nelze napadnout, jelikož nemaj žádnej význam...ale tohle jsou prostě uplný hovadiny, jelikož se snažej nějak tvářit:-D Samozřejmě, spousta sci-fi filmů je plná vědecky neproveditelných nesmyslů, ale tohle je tak okatý, až to bolí:-D A navíc typicky laciný a hloupý. Pobavil mne například velkolepý applaus kvůli tomu, že se letadlo dokázalo odlepit od země. NE! Nekecejte! To se povedlo letadlu?:-D A mnoho dalšího. Prej 8000 km/sec:-DDD To mě uplně moc pobavilo. Hyperpohon v katastrofickém filmu:-D

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

Two hours of AWESOME:-D Hora šrotu tříská namachrovaně do hory masa a kožních derivátů, která se tváří ještě víc namachrovaně. Uvnitř tý hory šrotu stojej dva strašně namachrovaný machři, všechno to organizuje největší machr a všichni jsou ve všem strašně megalomansky AWESOME:-D V několika nejnamachrovanějších chvílích to ještě vymachruje nějakej totálně namachrovanej vtip a ...já to žeru:-DD Další kousek vrcholně vhodný pro osoby, které dokážou totálně vypnout mozek a prostě se kochat:-D Čtyři hvězdy dávám proto, protože myslim, že bez velkýho plátna a 3D bych tomu 5* nedala, to by už nebylo tolik...já to blbý slovo nechci řikat potřetí:-D EDIT: Viděno znovu. Víte, co je na tom filmu nejlepší? Ta obrovská hmotnost! Myslim tim...mám ráda Transformery, ty hejblátka, ta skladnost a elegance...ale Transformeři jsou asi z nějaký organický imitace kovu, protože celý ty filmy vůbec nemáte pocit, že to fakt jsou těžký kovový kolosy. Jsou velký, ale nechovaj se jako velký a jejich příkon je zjevně minimální. Jaegeři? Uplně cítíte to obrovský množství energie, který je potřeba na každej krok. Dyk dávají pěstí pomocí gigarakety, omg:-D Každej krok je jako zemětřesení, každá rána pomalá a v podstatě neohrabaná, ale dokáže zvednout tsunami. Dokonce i piloti to musej rozpohybovat šlapáním do obřích pístů, či co to je za lodní motory:-DD A vypadá to poměrně namahavě. Titanik se taky neobrátil tak rychle jako nafukovací člun. A tak je to správně. Příjmout i stinnou stránku věci.