Reklama

Reklama

The Yellow Handkerchief

Trailer

VOD (1)

Obsahy(1)

Americký nezávislý film pojednáva o trojici ľudí cestujúcich naprieč Louisianou, z ktorých každý si na cestu prináša vlastné trápenie. Muž, ktorý sa práve vrátil z väzenia, dospievajúci chlapec, ktorému nik nerozumie a mladé dievča, ktoré žije opusteným životom; všetci traja budú na konci dlhého putovania iní, než boli na začiatku. (MaxForValue)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (132)

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Pomalu plynující road movie zasazené do hurikánem Katrina bolestivě zasažené oblasti jihu USA, nicméně drama, které je zde líčeno, není tak ani tak o hmatatelných bolestech, ale spíš o těch vnitřních. K tomu, aby byl film dobrý, tak nemusí být scénař v ničem tak ohromující, protože stále tu jsou ještě jiné nástroje, které mohou tuto vadu napravit. Zde se to daří dokonale. Děj nijak zázračně nepřekvapí, nicméně je podáván velmi citlivým a osobním způsobem. Kristen, Eddie a hlavně William s Marií si to tu opravdu dali a klobouk dolů. Myslím, že je velká škoda, že film tak dlouho nenacházel distributora a navíc nebyl ani komerčně úspěšný. Navíc pěkná jižanská hudba. 9/10! ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Pomalší štart, no potom s postupujúcim príbehom ma to bavilo čím ďalej tým viac. Asi najväčšie pozitívum vidím v zaujímavej skladbe obsahovej stránky a slušných hereckých výkonoch. V niektorých momentoch to mohlo byť síce trocha svižnejšie a niektoré udalosti okolo postáv mohli byť vykreslenejšie do väčšej hĺbky, ale ako hroznú chybu to neberiem. Veľká spokojnosť. 75/100 ()

Reklama

Tred2 

všechny recenze uživatele

Po dlouhé době jsem zavadil o snímek z "druhé řady" (nezávislý) a jsem velmi mile překvapen. Příběhu tří lidí na cestě do New Orleans, jenž se jen čistou náhodou sešli tak jak se sešli určitě dominuje William Hurt, který mi potvrdil, že stále zahrát umí. Co pro mě ale bylo nečekané je sekundující dvojice Redmayne-Stewartová, kteří zahráli svoje naprosto přesvědčivě, tak že jsem ze snímku dostal ten správný pocit, jakože to vše se opravdu děje. Co se režie týče tak si také stěžovat nemůžu + jak u slušných road movie bývá zvykem dostali se i pěkné zaběry krajiny. Prakticky jedina slabina filmu je scénář, který je možná až zbytečně "jednoduchý" (rozumějte konec a podstata celé zápletky). Každopádně podobné filmy jsou důvod proč nezavislé filmařině nezavírat vrátka :-). (hodnocení 78% je dle mého přesné) ()

poz3n 

všechny recenze uživatele

Krásný, moc krásný film. Nevím, proč jsem s ním otálel tolik let. Propojení 2 příběhů, z nichž jeden se odehrává v minulosti funguje a nikterak nenarušuje dojem bloumání jihem a hledání sama sebe. Kristen Stewart s Eddie Redmaynem jsou spolu výborní a jejich vztah přitažlivě prapodivný, tak jak se to na nezávislý americký film sluší a patří. V podobném duchu se nesou celým filmem i dialogy a často i jejich absence, kdy si postavy vystačí s úsměvy a pohledy. A to jsou pak ty momenty, u kterých skučíte blahem a jenom se tak blbě usmíváte a jste spokojení, že jste našli po dlouhé době film, který funguje, má kouzlo a má Kristen Stewart. 8,5/10 ()

Langy10 

všechny recenze uživatele

Další úžasný film ze zbírky Kristen Stewart :) ... opět mě dojal, nevim proč mě vždy ty její filmy tak dojímaj, ale je to tak. Uplne uzasnej příběh, to se mi líbí skvělí obsazení herců, všechno klaplo až na Eddieho Redmayna, v jednu chvíli byl jak namyšlenej blbeček, co me štval, celou tu dobu cestování. Ale ke konci to napravil a byl v pohodě.... Je to spíš 4+, ale jelikož mě Kristen svým hereckým výkonem opět dostala , tak dávám 5 hvězd :) ..... Doporučuji vám vidět tento film, je opravdu úžasný. Ti, kdo jsou fanoušci Kristen si ten film pustěj ještě hodněkrát :D :) .... ()

Galerie (12)

Zajímavosti (2)

  • Jedna ze scén se natáčela ve městě Plaguemine. Konkrétně, kdy je William Hurt propušten po zadržení na policejní stanici a přechazí přes železniční koleje k autu, kde na něj čekají Eddie Redmayne a Kristen Stewart. (zacharo)
  • V rámci prípravy na úlohu strávil William Hurt noc v Lousianskej štátnej väznici, ktorá je skôr známa pod názvom Angola. (Sufferer)

Reklama

Reklama