Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krátkometrážní
  • Animovaný

Recenze (369)

plakát

Králův dvojník (2012) 

Příjemné překvapení. Špetky humoru vkládány do tohoto dramatu osvěžily toto dílo.

plakát

Harry Potter 20 let filmové magie: Návrat do Bradavic (2022) (TV film) 

Nezačalo to špatně, člověk zavzpomínal na Harry-mánii. Pak, ale s postupujícím časem, se vše jen opakovalo, obzvlášť  Emma umí být "upřímná" jako správná neherečka, to mi lezlo krkem (ty její slzičky). Čekal jsem více příběhů a zvláštností z natáčení. Jen samé klady, ale to, že se pomalu nikdo z nich nedokázal pořádně uchytit mimo Potterovskou ságu asi není třeba zmiňovat :) A to, že Rowlingovou nepřizvali je zas jen obrazem americké homofóbnosti aneb svoboda projevu existuje jen se o ní nesmí mluvit.

plakát

Válka zítřka (2021) 

Odpočinkové béčko, které je celkem pěkně vykresleno. Samozřejmě, že závěr filmu je více než úsměvný, ale s tím jsem do toho šel.

plakát

Matrix Resurrections (2021) 

Neočekával jsem nic co by předčilo předcházející díly. Ale zároveň jsem doufal, že dostanu alespoň trochu toho, co dělá Matrixe Matrixem, kvalitní souboje, bullet time a tak dále. Místo toho jsem dostal plno nudných a uspávajících dialogů, akce po skromnu a když nějaká byla tak nestála za moc. Jsem z toho více než smutný. Bral jsem, že je to příprava na další trilogii (tak bych zkousnul spoustu klišé a i těch 148 minut), ale vypadá to, že další díly nebudou. Takže volím radši modrou pilulku.

plakát

K zemi hleď! (2021) 

Vtipný snímek, který bohužel až tak vtipný nebyl. Nevím jak daleko (s určitou nadsázkou) byl od pravdy.

plakát

Spider-Man: Bez domova (2021) 

Byla sranda, a pak vše pokazila přihláška do MIT :) Mr. Dafoe nezklamal, prostě tyhle jeho divno-role jsou jeho parketou. Peter - Peter - Peter Parker.

plakát

Red Notice (2021) 

Nebýt hlavní postav osazených těmito herci, tak by ten film v tu ránu propadl do hlubokého zapomnění.

plakát

Hra na oliheň (2021) (seriál) 

NA to jaké reference jsem na seriál slyšel, tak zas taková pecka to nebyla. Tu čtvrtou * dávám proto, že se jedná o korejský seriál, nikoliv o americkou produkci :)

plakát

Temný dům (2020) 

Film kde se vlastně nic neděje :(