Reklama

Reklama

Temný dům

  • USA The Night House (více)
Trailer 4

Obsahy(1)

Beth (Rebecca Hall), která se vzpamatovává z nečekané smrti svého manžela, zůstává sama v domě u jezera, který pro ni postavil. Začíná však odhalovat jeho znepokojující tajemství a je odhodlaná je rozluštit. (Falcon)

Videa (3)

Trailer 4

Recenze (199)

pornogrind 

všechny recenze uživatele

O tomhle filmu jsem samozřejmě věděl ale svým obsahem mě zrovna dvakrát nenalákal. Ale zdejší poměrně vysoký hodnocení a novej Hellraiser mě přiměl abych dal tomuto kousku šanci. A musím říct, že víc než první polovinu má film poměrně dobře našlápnuto. Ke konci už to ale působí hodně zmateně a překombinovaně. A vysvětlení je za mě hodně nedotažený nebo alespoň pro mě nedostačující. ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Pravděpodobnost vzniku povedeného duchařského hororu není ani dnes v době následovníků Wany naštěstí nulová a tu a tam někdo postaví  v záhrobí nějaký ten temný dům.  Psychologické drama a nutno podotknout, že velmi dobře zahrané, se prolíná s mysteriozním hororem s lekačkami  z jiného času. Já se totiž po letech přeřvaných či předem oznámených pozic u filmu opravdu lekl a ne nebudu vyzrazovat při jaké scéně.  Bavilo, děsilo a dokonce i překvapovalo. "Není tam nic?"  Vidíte-li za "nic" tečku, nic po vás nezůstane, vidíte-li otazník, možnosti jsou otevřené.... ()

Reklama

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Na tohle jsem chtěl jít do kina bohudík to dávaly pouze ve čtvrtek kdy jsem byl v práci. Beth přišla o manžela (vyjel si na loďce na jezero a zastřelil se) a snaží se s tím vyrovnat mezitím v domě kde žil se zapíná z ničeho nic rádio nachází tam šlápoty (myšleno stopy)  a má vidiny o mrtvých ženách. Pak zjistí, že někde byla tam na někoho narazila a on po ní jde (nebudu to dále spoilerovat). 3/4 filmu je totální nuda o ničem nemá to ani jednu lekačku a jediné co jde pochválit je atmosféra a hlavní herečka.   40 procent a i to jsem hodný pusťte si radši Neviditelného nebo No One Gets Alive . ()

Lucasion 

všechny recenze uživatele

Dle traileru velké lákadlo na páteční večer (koukaný v sobotu!). Ovšem Bruckner tak jako u svého Rituálu (2017) dokáže překvapit naprosto dech beroucí atmosférou. Tady jsem se jen modlil, aby to konec nezkazil, tak jako právě u Rituálu. Night House, ale od začátku do konce buduje naprosto fenomenální atmosféru. Rebecca Hall to navíc hraje opravdu skvěle. Já bych v tom domě nevydržel ani den. Líbí se mi, že si film vlastně až téměř do konce vystačí s pouhým napínáním. To je ale přátelé, jako struna ostré. Postupné odkrývání pravdy mě bavilo a hltal jsem ho až do konce. Taktéž se mi líbí, že finále není příliš jednoznačné. Tohle je vážně seriózní psychologické drama s hororovou atmosférou. Anebo ještě líp horor s psychologickým dramatem. Horor, který je přesně podle mého gusta. Není v něm ani kapka krve a nepotřebuje k děsu lekačky. Za mě parádní hororová třešnička! (80 %) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Horor ako napísaný na telo Rebecce Hall. Scenár nám postupne rozhadzuje po dlážke rôzne črepiny, ktoré sa na konci príbehu postupne zložia v desivý celok a je rozhodne fajn, že až do samotného finále nedokážete predpovedať, ako to celé do seba zapadne. Horšie je to už s logikou, ktorú asi riešiť netreba, ale predsa len... žena je krátko po manželovej smrti o niečo viac pri zmysloch než by sa dialo v realite, viď návšteva krčmy s kamarátmi, ono ostať v dome, kde očividne nie je niečo s kostolným poriadkom, to chce pevné nervy, pričom Hallina postava ako vyrovnaná osobnosť už od začiatku nepôsobí. No a po tom, čo všetko do seba zaklapne, tak vlastne neviete, čo si o manželíkovi myslieť, na jednu stranu... a zase na tú druhú... no to si musí každý prebrať sám. 70% ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama