Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Drama
  • Dokumentární
  • Komedie

Recenze (116)

plakát

Muž na laně (2015) 

Skvělý filmařský výkon (budovy v celém NYC) odpovídají 1974.... akorát si mohli odmyslet tu vylhanou helikoptéru (nebyla tak blízko, neposlali ji), bere to klíčové scéně na realističnosti.

plakát

Den nezávislosti (1996) 

Filmy budují psychiku budoucích vůdců od velmi, velmi útlého věku. Prosociální zpráva je tak velmi důležitá, ve srovnání s pro-woke antisociálními zprávami typu Avatar (zrada je normální!!!!), Koyaanisqatsi se jedná o zázrak. Filmařina na dobu skvělá, 4 z 5 - zaokrouhleno nahoru.

plakát

Let číslo 93 (2006) 

Jak známo, hrají zde skuteční lidé sami sebe z daného dne - což je unikát. 5 % dolů za vymyšleného hysterického Němce. Jinak se jedná v rámci žánru o téměř dokonalý film, který právoplatně patřící mezi TOP 100 nebo TOP 200. 95 %

plakát

Král (2019) 

Moc pěkně natočené. Bez woke nesmyslů. Silná atmosféra.

plakát

Hotel Mumbai (2018) 

Pěkné řemeslné zpracování. Zvlášť potěší celkem realisticky hlasitá střelba z pušek.

plakát

První člověk (2018) 

Trochu moc dlouhé, ale osobně jsem to viděl ve třech částech. Dějově je to pěkně vyvážené (rodina vs mise) a vizuální stránka je fakt pěkná. Zasloužených 90 %.

plakát

Skála (1996) 

Master armed!

plakát

Tajemství loňského léta (1997) 

Nezaslouženě odsouzeno do modrých čísel, asi vlivem falešného elitářství internetu kolem roku 2000. 75 %, hodnotím 5 pro zvýšení hodnocení.

plakát

Hra o trůny - Rytíř Sedmi království (2019) (epizoda) 

Velmi dobrá epizoda. Není sice ve stylu prvních 4. řad, ale do jisté míry na ni svým stylem navazuje. Jde spíše o to, že Cogman vzal tragický styl a obsah 5, 6 a 7. řady a o dva řády zvýšil jeho kvalitu. Bohužel, zbytek série (stejně tak i v 7. řadě) je pevně v rukou patlala Davida Friedmana a tedy to je a bude katastrofa.