Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (38)

plakát

Everest (2015) 

Neskutečně silný příběh, dech beroucí záběry a velké životní ponaučení. Snímek nelze jinak než doporučit, ideálně na velkém plátně.

plakát

Interstellar (2014) 

Novoroční dárek 2016 od HBO. Nemyslím si, že jsem byl unavený, ale zakřivený časoprostor mě totálně odzbrojil. Když film skončil, jen jsem si říkal "Co to sakra bylo?". Dlouhé, nezáživné, přemíra fňukání a věci které nedávají smysl.

plakát

Správnej dres (2015) (TV film) 

Velice nenáročná komedie s pěknou myšlenkou, v které září nádherná Taťána Kuchařová.

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Těžká slátanina, všeho možného, která nikdy neměla vzniknout. Akorát to degraduje předešlé díly. Říkat Terminátorovi "taťka", ale no tak.

plakát

Konečně doma (2015) 

Film je to opravdu výchovný, ale lidi na to berou malé děti, které z toho nic nemají. Víc než v kině jsem si připadal, jako na disco Rihanny. Nemluvě o tom že v OC Zličín hrají tento snímek jen v češtině! Moje dívka se ale bavila a dala by čtyři hvězdičky.

plakát

Kon-Tiki (2012) 

Příběh Thor Heyerdahla, jak hi napsal život, se všemi výhrami i prohrami. rozhodně stojí za zhlédnutí.

plakát

Kouzelníci (2013) 

dobrá komedie, která rozhodně neurazí. A Jim Carrey, zase exceluje. :-)

plakát

Muž z oceli (2013) 

Dříve než jsem viděl film, jsem si poslechl OST Hans Zimmera. Pokud Hans Zimmer spojí svou hudbu s nějakým filmem, je to vždy bomba. Z čeho jsem byl ale opravdu zklamán, bylo lidstvo. Ve scénáři se snad sešli nejvíce charakterní lidí. I ten generál Zorg byl v jádru dobrý člověk, který dělal vše pro záchranu svého lidstva.

plakát

Jamie vaří rychlovky (2010) (pořad) 

Jeho neskutečný elán je nakažlivý. A vaří jídla, která osloví i v ČR, ze surovin, které jsou zde k dostání. Vřele doporučuji, protože si opravdu pochutnáte a ještě se pobavíte.