Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Horor
  • Komedie
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (36)

plakát

Heidi, děvčátko z hor (2015) 

Na druhé zhlédnutí musím zvednout na pět, protože toto je prostě nádhera..

plakát

Trol (2022) 

Vizuál se Norům povedl to ano.. No..ale to je tak všechno. Škoda že Norové nešli víc temnějším směrem a je z toho vyloženě film pro celou rodinu (škoda pro mě samozřejmě, pro děti asi dobré?).

plakát

The Battery (2012) 

When we dance, we dance together, under the moon and under the weather.. Zjevení. Mám moc rád, když se z nenápadně tvářícího filmu stane takové překvapení. Zombie filmy jinak moc nemusím, tady to o nich ale tak úplně není.. Jeremy Gardner posbíral 6000 dolarů od svých známých a natočil svůj první film, ke kterému napsal i scénář a zahrál si hlavní roli. Film bez jakýchkoliv náznaků klišé, mainstreamu, trapných a předvídajících scén a akce jen proto aby byla akce. Film z kterého cítím čistou a nezkaženou radost a nadšení z filmařiny neovlivňující producentama s přirozenými herci, super soundtrackem a parádní hororovou poslední částí.

plakát

Men (2022) 

Přesně ten typ hororu, proč je tak miluju. Na každého bude samozřejmě působit jinak..je pomalý, "chybí" lekačky, já jsem se po dlouhé době ale opravdu bál.... A že film nemá smysl, pointu atd. je naprostá pičovina a takových komentářů bude samozřejmě přibývat..

plakát

Tvář vody (2017) 

Další del Torův majstrštyk, kterého mám za nejpřeceňovanějšího režiséra současnosti a už na něho fakt seru.. Aspoň že je tam ten Shannon. / A to jsem teď zjistil, že toto dostalo 4 Oscary včetně za nejlepší film. No to snad....

plakát

Cannibal (2006) 

Opravdu pořádně si rozmyslete, jestli toto chcete vidět.. Film daleko za hranou, kde filmy jako Pily nebo Texaské masakry svou brutalitou a surovostí vypadají vůči tomuto jako komedie.. Artová šílenost ovšem s jedním aspektem, na který se teda moc dívat nemusim a to homosexualita.. Jinak záběry vypadají tak reálně, jak kdyby Dora (je to podle skutečné události) u toho tenkrát s kamerou přímo byl.... Mimochodem rovnou prozradím, že české titulky nejspíš neseženete.

plakát

The Sadness (2021) 

Tak tentokrát pro změnu Tchaj-wan. Asiati opět utržení ze řetězu. Absolutní masakr a totální gorefest. Děj se ale bohužel nevyhne slabším místům a scénář vlastně o ničem, ale to bývá přece jenom v těchto filmech tak nějak vedlejší. Moc dobré..škoda že v červených to ale nejspíš nezůstane..

plakát

Nic nás nerozdělí (2012) 

Vážně nechci nijak zlehčovat tu katastrofu, která se udála, ale je fakt šílené, co s divákama udělá citové vydírání, protože ty procenta jsou fakt přepal (zdravím Titanic). Samotná vlna i scény pod vodou jsou udělané dobře, jinak scénář úplně o hovnu a herecky mi z toho vyšel nejlíp mladý Holland (jeho první film!!), McGregor si tak ňák zahrál svoje a Naomi Watts nominovaná na Oscara?? No...

plakát

Brankář (2018) 

Romantická slaďárna se spoustou klišé, ve které se dovíme, že ne všichni Němci byli špatní. Supr..a dál? Nic... Ale tak dívat se na to dalo :)

plakát

Perverzáci (2011) 

No to snad.... Páni režiséři jsou trošku jinde :)