Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Horor
  • Fantasy

Recenze (15)

plakát

Já, legenda (2007) 

Já, legenda....hned na začátek musím napsat, že se mi film líbil, velmi mi připomíná můj oblíbený seriál Walking dead. Ale je to ten druh filmu, kde nesmíte moc přemýšlet nad okolnostmi a jednáním hlavního hrdiny (vypukl virus a většina lidstva je po smrti - nebo jsou nakaženi, ale elektrika, voda, vše funguje i pár let po katastrofě...má neomezené možnosti, ale není schopen si zajistit bezpečnější útočiště, ale zařídí si vybavenou laboratoř....jak říkám, nesmí se moc přemýšlet, jinak si film neužijete). Will Smith zahrál roli přesvědčivě a celý film stojí na jeho výkonu.

plakát

Aquaman (2018) 

Aquaman...vždycky si vzpomenu na hlášku, kterou pronesl Raj z Teorie velkého třesku:"Aquaman je trubka!" Ale to se týká filmu Aquaman, tak je to přesně naopak. Film jsem již v kině viděla 2x a jsem z něj unešena. Ikdyž je český dabing super, tak rozhodně doporučuji kouknout na film v originále. Komiksový příběh plný barev, úžasných mořských stvoření, akce a pohádkový příběh s dobrým koncem. To vše je Aquaman a k tomu ješte velmi působivé obsazení. Co si budeme říkat, jsem ženská, takže obsazení Aquamana mě nadchlo - J. Momoa předvedl opravdu super výkon a pro mě pozvedl Aquamana o level výš. Jeho uhrančivý pohled a záběry při kterých z něj testosteron stříká všude kolem je pro něžnější část publika rozhodně lákadlem. Pánové si zase přijdou na své u A. Heard ;) prostě pět * a musíte vidět :)

plakát

Ant-Man (2015) 

Tak trochu jiný pohled do říše hmyzu :D Tento marvelovský počin jsem nějakou dobu odkládala, ale je to velmi zábavná a strhující podívaná. Reed (kterého znám hlavně ze seriálu Přátelé) mě velmi mile překvapil roli Ant-mana zahrál dokonale, parádní volba. Takže dávám 5 hvězdiček a těším se na pokračování....

plakát

Fantastická zvířata: Grindelwaldovy zločiny (2018) 

Konečně jsem se dočkala... Na pokračování Fantastických zvířat jsem se těšila. Upřímně musím říct že jednicka se mi líbila vice. Ale i teď davam 5 hvězdiček, asi bych dala jen 4 ale ta jedna je za zážitek - film jsem viděla v IMAXu ve 3D a byla to pecka. Jrn jsem se těšila na kouzelné tvory, kterých tam mohlo být vice. Konec jasně nastínil, o cem bude třetí díl...

plakát

Bohemian Rhapsody (2018) 

Nejen hity skupiny Queen vás udrží v křesle jako přibité u této podívané. Ale i příběh (který je v některých ohledech trošku odlišný od skutečnosti) je velmi poutavý i když víte, jak to dopadne, tak vás naprosto dokonale vtáhnou do příběhu úžasně zvoleni herci v čele s Rami Malekem. Právě on mě naprosto uchvátil svým výkonem, dokonalá gesta, pohyby....myslím , že velmi vydařený výběr herce. Co mě malinko zklamalo byl konec, ten mi přišel trošku uťatý, čekala jsem, že to bude až do Freddieho smrti. Ale celkově moc povedené :)

plakát

Narcos - Season 1 (2015) (série) 

Hned na začátek musím vyzdvihnout parádní herecký výkon W. Moury. Celou sérii jsem hltala, proste pecka !!! Jasně ne všechno je úplně přesné, ale klobouk dolů, celá série má spád, vtáhne vás a na konci každého dílu jsem se nemohla dočkat až si pustím ten další. Hurá na druhou sérii :)

plakát

Ladíme! (2012) 

Příjemné překvapení, čekala jsem nějakou ulítlou pubertální blbost, ale náhodou....jednoduchý příběh, dobrá hudba a skvěle vybrané obsazení, pár dobrých vtípků, bavilo mě to. Fajn oddechovka.

plakát

Tohle je náš svět (2016) 

...když koukám na celkové hodnocení, tak si říkám, komu se to může líbit. Když pominu fakt, že se film vleče jako týden před výplatou, tak tento rádoby alternativní způsob života mi přišel naprosto zcestný. Jasně některé věci by byli v dnešní době potřeba, jako např. aby děti více četly, než seděly a koukaly do mobilu apod. Ale jiné.... např. osvoboďme jídlo (co takhle § 205 - krádež ???) nebo na konci, kdy podpálí tělo matky, hopsají dokola a nakonec popel spláchnout do wc?? Na čem to jako jedou? To už na mě bylo opravdu moc. Také bych chtěla vidět, jak by se začlenili do normální společnosti, např.když se syn dostal na školu.....musel by tam být za naprostého exota s takovou výchovou. Jednoduše nic pro mě !!!

plakát

Escobar (2017) 

Escobar...na tento film jsem se dost těšila, nemůžu napsat, že by mě zklamal, ale přišlo mi vše hrozně letem světem. Na jednu stranu se není co divit, film má 123 min, tak se do něj logicky museli vměstnat ty nejdůležitější věci. Ale právě proto, to na mě asi nezapůsobilo. Kdybych neviděla excelentní Narcos, tak bych hodně věcí nevěděla a spoustu dalších si nespojila, což je velká škoda.