Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Animovaný

Recenze (46)

plakát

Upgrade (2018) 

Přesto, že se nejedná o nijak extra originální námět, tak tvůrci to udělali jedinečné.

plakát

Vlk z Wall Street (2013) 

Jediný důvod, proč tuhle komedii zhlédnout, se jmenuje Leonardo DiCaprio.

plakát

Teorie všeho (2014) 

Moc jsem toho od Teorie nečekal a dobře jsem udělal, jelikož to není žádná velká hitparáda. Příběh byl zbytečně roztahaný a na mě moc romantických scén. Jediné co se povedlo na 100% je Eddie Redmayne.

plakát

Requiem za sen (2000) 

Nikoli dokonalé, ale silné. Příběh byl strašný. Pouze mne šokoval konec. Díky hudbě, která mi v hlavě vytvářela cosi děsivého, takový pocit úzkosti. Ještě nikdy jsem se necítil tak bezradně, co udělit za hodnocení jestli odpad! nebo ***** hvězd.

plakát

Black Panther (2018) 

Utrpení. Naprosto šílené scény. Lituji svého drahocenného času, se kterým jsem naložil tak ohavně. No prostě strávit u panthera 134 minut je až nadlidský výkon. Doufám, že už se s tak super strašným filmovým zážitkem nesetkám.

plakát

Jan Palach (2018) 

Celý film se nudíte a najednou "bum" závěrečná scéna, která film kapku zachránila. Myslím si ,že by se s tímto tématem dalo pracovat lépe.

plakát

Sexuální výchova (2019) (seriál) 

Seriál se sexuální tématikou a milostných vztazích teenagerů ? To nemůže být dobrý seriál ? Opak je pravdou. Naprosto perfektní seriál. Po každém jednotlivém díle jsem se okamžitě těšil na další. Také mne potěšili neokoukaní herci, především Emma Mackey. Příběh byl moc kvalitní, jen je škoda, že se Netflixu nepodařilo natočit více dílů. Teď už mi jen zbývá čekat na další sérii. Tuto nevšední záležitost každému doporučuji.

plakát

Skrytá identita (2006) 

Rád bych napsal, že i tentokrát Dicaprio nezklamal, ale já to nenapíši, jelikož mne zklamal. Naštěstí jsem si nelámal hlavu komu budu fandit a navázal jsem si pouto s Mattem Damonem, který se mi jevil jako skvělý záporák." Také mi padl do oka Jack Nicholson ", který mě bavil skvělými vtípky. Rozjezd byl trochu pomalejší ale stále zábavný. Vyvrcholení snímku bylo úžasné a když přišlo tak bylo zase moc rychlé, ale i přesto skvělé! Když už jsem si začínal myslet že jsem si vybral dobře a můj hrdina zvítězí tak nakonec vše vezme do svých rukou můj oblíbenec Mark Wahlberg !!!! Scorsese mě nakonec tak překvapil scénářem, že se tento snímek stal mým oblíbeným. Skvělý film, který je plný akce, napětí a triků. Určitě vám vykouzlí úsměv na tváři ..., tedy až na Lea !!! :D

plakát

Stranger Things (2016) (seriál) 

Nádherný seriál a super atmosféra prvních dílů, kdy člověk fakt přemýšlí co se to ku*va děje. Na seriál se dobře kouká, ale je fakt, že mi někdy v nějakých dílech chyběli malé drobnosti, ale bohužel nevím ještě jaké. I přesto má seriál silný a kvalitní příběh, který si nikdo nesmí nechat uniknout.