Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Akční
  • Krimi

Recenze (316)

plakát

Vetřelec ³ (1992) 

Hrozný scénář, který porušuje několik pravidel předchozích dílů. Skvělé finále a závěr. Skvělá Sigourney a Charles(škoda že umřel tak brzo). Poměrně dobře zrežírované až na pár scén. Dobré vedlejší postavy, i když nemají bůhví jaký prostor. Některé triky nevypadají úplně moc dobře. Film vás rozhodně nebude nudit.

plakát

Vetřelci (1986) 

Nejlepší díl série, nejlepší film se Sigourney Weaver a Michaelem Biehnem. Lepší postavy než v prvním díle. Finální souboj mi přišel slabší, kvůli tomu jak Ripleyoví visí královna na noze. Skvělý akční Sci-fi nářez, který by měl vidět každý.

plakát

Memento (2000) 

Nevím jestli je to chyba, ale přišlo mi, že dvě scény téměř na začátku jsou zaměněné. Co se mi líbí je, že v tomhle filmu není žádná kladná postava, ale taky tu není žádná hlavní svině. Guy Pearce mi nebyl nikdy moc sympatický, ale docela mi to sedí k téhle roli, má neoblíbenost vůči němu. Můj druhý nejoblíbenější Nolan a jeho objektivně třetí nejlepší film.

plakát

Vetřelec (1979) 

Není to dokonalé. Některé postavy se chovají dost nelogicky a střih je sem, tam docela zmatený, ale samozřejmě o kvalitách tohoto filmu není pochyb.

plakát

Kick-Ass (2010) 

Mlaťte mě, bíte mě, ale tohle je nejlepší komiksová adaptace, jakou jsem kdy viděl.

plakát

Terminátor: Temný osud (2019) 

Mackenzie Davis je ta nejméně sympatická herečka součastnosti. Arnold je tu ze všech dílů nejslabší. Linda Hamilton je tu celkem sympatická. Natalia Reyes je aspirantka na Razzies. Záporák je příšerný. Akce ujde a triky jakžtakž. Příběh je banální. Nudné pokračování, které nemá co nabídnout a v některých momentech i směšný.

plakát

Austin Powers: Špionátor (1997) 

Pár dobrých fórků, které bych spočítal na prstech jedné ruky. Taky pár dobrých nápadů, ale jsou nedotažený (např. Ohlášení smrti bodyguardů). Dr. Zloduch je v některých momentech vtipný. Jinak Austin Powers je asi nejotravnější protagonista, kterého jsem kdy viděl. Do toho jsem slyšel že Mike Myers je docela kokot. Taky ty některé prostřihy jsou otřesné. Mám rád komedie o debilech, ale tohle fakt ne.

plakát

Terminator Genisys (2015) 

Vypadá to hnusně a akce stojí za hovno. Naštěstí Arnold to zvedá ze sraček do podprůměru.

plakát

Terminátor 3: Vzpoura strojů (2003) 

Skvělý začátek a skvělý konec. Arnold je tu dobrý, ale v předchozích dílech mě bavil víc. Claire Danes mám rád, ale její postava mi nebyla nijak extra sympatická, ale zas na druhou stranu jsem k ní necítil nějaké negativní emoce. Nick Stahl není moc dobrý herec, ale mám postavu Johna Connora rád. Kristanna Loken je dobrá záporačka, ale se záporáky z předchozích dílů se nemůže rovnat. Akce tu ujde, ale příjde mi, že jí tak trochu něco chybí. Taky je tu hodně nelogičností. Také film dokáže skvěle pobavit, jako předchozí díly. Jako celek to funguje, hlavně díky skvělému závěrečnému monologu.