Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Sci-Fi
  • Horor

Oblíbené filmy (9)

Hvězdná brána: Návrat

Hvězdná brána: Návrat (2008)

Opravdu vydařený kousek. Sice jsem fanoušek všeho okolo Stargate, ale tomuto filmu bych dal plné hodnocení i kdybych jím nebyl. Jedná se o opravdu vyvedený sci-fi film, kterých je po hříchu poslední dobou málo. Zápletka je dobře promyšlená, drží se linie děje a herecké výkony jsou velice kvalitní. Jediná vada na kráse je závěr filmu, který bych čekal po strhujícím ději ještě mnohem větší a více strhující. Ale to rozhodně neubere na kvalitním zážitku. Škoda jen, že takový film je jen pro DVD, v kinech bych ho uvítal mnohem raději, než třeba Nim's Island a tak podobně. Těším se na další ohlášené SG filmy.

Interstellar

Interstellar (2014)

Od samého počátku je pozorným divákům zcela jasné, jak to musí nakonec vyvrcholit. Bratři Nolanovští tak nedokázali skrýt asi to nejlepší na celém filmu. Jenže to "nejlepší" pro některé diváky. My ostatní jsme viděli strhující sci-fi v postapokalyptickém světě. Viděli jsme skvělé efekty a prvotřídního Matthewa, který svou obvyklou nudností a nevýraznými rysy do role zapadl jako čtverec do čtvercového otvoru v rámci dětských inteligenčních her. Stačilo však tím čvercem jen trochu pootočit, a už mohl být problém na světě. Christopher si však hlavního hrdinu uměl dobře nastavit, a tak zkrátka nemám výtek. 99 %

An Adventure in Space and Time

An Adventure in Space and Time (2013)

Naprosto dokonalé, úžasné...akorát spíš než o vzniku Doctora Who to byl dokument o geniálním Williamu Hartnellovi, kterého David Bradley ztvárnil naprosto fenomenálně. Nejúžasnější by bylo, kdyby takhle udělali třeba každý rok o jednom Doktorovi další a další dokumenty. Tohle bylo naprosto fantastické!!!

Expendables: Postradatelní 2

Expendables: Postradatelní 2 (2012)

Excelentní. To snad ani jinak nazvat nemohu. Výborné gegy zejména v podání Terminátora, McLeana a Walkra, Texas Rangera, kdy jednoduše až parodují tyhle svoje velké předešlé role, to je naprosto úžasné. Zejména Arnold se svým "I'm back" a "I'll be back", kdy ho Bruce setře... No jednoduše: už aby byla trojka!

Avengers

Avengers (2012)

Výborné, spousta zdravého humoru, skvělý děj a výborné vyrovnání jednotlivých postav, že nikdo až tak moc nevyčníval. Nemám tomu co vytknout a těším se na pokračování.