Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Horor

Recenze (33)

plakát

The Mandalorian - Kapitola 6: Vězeň (2019) (epizoda) 

Mando, Bill Burr v maskáčích, nasteroidovaný čert, psychotická mimozemská šereda a egoistický droid/hacker kdepak jsem jen podobné téma viděl, no ale tak na disney to za 5 i přes pohádkový konec bude, kdyby je vyčistil mnohem uvěřitelněji v džan vik stylu bylo by to zasloužených 5 *, ale na disney je neuvěřitelně dobré ;-).

plakát

Hra o trůny - Železný trůn (2019) (epizoda) 

za 5, čistě jen se šajdenfrojdu, kterak slaboduchým vymatlancům skončil jejich seriálek jinak než chtěli, a já se jen bavím protože za a) je to velmi Ftipné, a za b) seriál mě celou svou existencí těžce míjel a tak jsem měl 120 minut středověkého pindání s pointou, a to prostě musím ohodnotit plnem.

plakát

Úplně debilní zprávy (2018) (pořad) 

az247 naživo v éteru, aneb parádních dvojsmyslů, parodie, satiry a sarkasmu není nikdy dost. Jen škoda toho označení ÚDZ by se měli jmenovat ty ''pravé'' zprávy z TV solvinov.

plakát

V síti (2020) 

Internet plný hnujtaje který vyhrál mezi zoufalci cenu roku FreetrashPorn hubu, a dalších stotisíc trapáckých pedofilních rakovin na každém webu nehledě na téma, a oni se diví kolik vyžraných (no jak jinak) genetických odpadů na internetu našli a že i když odfiltrovali marné, věčné panice tak jim stejně zbylo obrovské číslo sexuálních deviantů, kteří by měli být minimálně kastrováni, no ale tak Hnusák věděl že jde po tutovce, příště Víťo zkus pedo weeb klubíky nejlíp Praha,Toxická žumpa, Osrava a další největší města našich lůzy a hnojů, to bude žádosti o nahé fotky u holek které vypadají na 12 a nejlíp brblají a cucají si palečky... 4 za téma i provedení.

plakát

Kill Bill (2003) 

Už vím co znamená guilty pleasure. Sic přehnaný, mnohdy vším pohrdávající ale perfektně zahraný, ozvučený masakr, ve kterém pomocí bambusáckého párátka vydechne naposledy víc mikro šulinů než ve Fukišimě, taky jsem byl rád že Harakiro Nagasakihiroshimafuchipichu a ostatní křížovky místo jmén konečně objevily v čem skutečně vynikají a včem by měli pokračovat místo pedofilních čmáranic, totiž být dokonalým materiálem pro jatka. Já dávam 4,501 hvězdy.

plakát

Guardians of the Galaxy: Inferno (2017) (hudební videoklip) 

Výborná ukázka že se dá retro zvládnout jako v originále a nic nepoznat. Ovšem nechápu proč tam byl 80-kový i roční Hajzlhof, Mrvel indastrí, a slizký vkus kurvící geront s pedo knírem, asi zůstane záhadou.

plakát

Teorie velkého třesku (2007) (seriál) 

Hlavní hvězda seriálu je zteplalý auťák a tři škaredí tragédi a jedna opuchlá tupá ficka, chytré je to pouze protože postavy používají spisovné slova pro banální pičoviny, jako ''tvé tělo je nekompatibilní k mému'' a samozřejmě Ftípky pro geek freaky ''hrozně rád čtu, nejčastěji komixy'' Jo ha ha ale jinak tuctový sitcom, ale občas je to vtipné jenže fakt ne nějak moc.

plakát

Taxi, taxi (2000) 

Super pežot, rybinou smrdící shitsubishi a nějakej šašek co si polepil kraksnu aby udělal dojem na holky.

plakát

Kancl (2001) (seriál) 

Džervajzova životní role ve které uplatnil všechno co se po celou svou komediální kariéru naučil, seKundují mu v tom kostra s blonďatou čubřinou, Hobit Freeman, polotučná recepční a jakýs takýs styl humoru, který opravdu není pro všechny, oproti mnohem zábavnější a stokrát lépe obsazené US verzi ale aspoň věděli kdy je téma vyčerpané a nenastavovali to kýčovitou telenovelou, čili solidní trojec.

plakát

Inside Eden's Gate (2018) 

Tak jako tento díl i tento počin je prostě poloviční, film nic nového nepřinese, kromě Grega Bryka jsou všichni herci jiní než ve hře, a je to stejně hloupé a jednotvárné tak jako hra, ovšem hra je generická, primitivní a pořád stejná jako ostatní což je 50/50 záleží na subjektu zda mu to vadí nehraje, nevadí hraje. Ale tak Josef Semeno se povedl i když stejně jako ve hře je to nereálná kokotí hlava, přesto 30 minutový počin zdarma pro propagaci hry, stylově sedí, postavově taky, ale stejně prostě radši strčím penis do mixéru než hrát a čumět generickou nic nového nepřinášející vykrádačku sama sebe, která je sice zábavná, ale je to podřadná, popcornová a ryze pokrytecky povrchní zábava, takže prostě tak jako Far Cry 5 2,5 - 5. Tady tedy 3, od 1 do 10, 5, jako ve škole Dobrá. Prostě průměr, protože nehledě na kvalitu či zábavnost bez uvěřitelného světa, postav a inovace je to jen cash grab a filmečky, a jiné propagace jen součást skurvené mašinérie.