Reklama

Reklama

VOD (1)

Mandalorian se spolu s partou žoldáků pokusí osvobodit nebezpečného odsouzence z vězeňské lodi. (Disney+)

Recenze (66)

aR3Zz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zatím jednoznačně nejlepší díl. Atmosféra opět úžasná, podtržena skvělou hudbou. K Mandovi si člověk konečně vybudoval nějaký ten vztah. A záplatka tohoto dílu je samonosná a skvělá. Jsem nadšený! Do 35minut vtěsnat smysluplný fungující příběh se StarWars tematikou... Respekt! To se nepodařilo některým dílům SW ani za 2,5hodiny! ()

Sany33 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Príbeh: Mando potrebuje peniaze a tak sa vydáva na misiu so svojím starým teamom aby zabezpečili vzácnu zásielku. Ako vždy sa to zvrtne a Mando a musí všetko hasiť s chladnou hlavou. Prevedenie: Od začiatku som tušil, že to asi takto nijako dopadne ale ten koniec s tým lokátorom bol mega. To by ma teda nenapadlo. 90% ()

Reklama

SpaceOdyseus 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

This is the way! Kdyby takhle vypadal cely serial, byl bych spokojeny. Villain of the week koncept mi tu sedi mnohem vic, nez rozbredla roztahana storka s miminem. Tohle byl paradni dil se skvelou tlupou renegadu, skvele pojatym tradicnim questem a Mando do toho zapadl jak prdel na hrnec. Chytre a nenucene se tu odkazovalo na vsechny tri trilogie. Melo to spad, melo to prekvapeni, melo to fajn akci, melo to mou pozornost po celou dobu. THIS IS THE WAY! ()

Seniad 

všechny recenze uživatele

Mando, Bill Burr v maskáčích, nasteroidovaný čert, psychotická mimozemská šereda a egoistický droid/hacker kdepak jsem jen podobné téma viděl, no ale tak na disney to za 5 i přes pohádkový konec bude, kdyby je vyčistil mnohem uvěřitelněji v džan vik stylu bylo by to zasloužených 5 *, ale na disney je neuvěřitelně dobré ;-). ()

Mancunian 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Konečně zase pořádnej díl. Sice docela dost předvídatelnej děj, ale bylo to pěkně udělaný a zajímavý (hlavně prostředí, vedlejší postavy ne). Po dvou průměrnějších epizodách určitě zlepšení. Mrzí mě ale, že v těch osmi epizodách není nějaký ucelenější příběh, ale spíš několik "zážitků" Manda. Určitě by tomu něco ucelenějšího slušelo víc. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (8)

  • Mayfeld (Bill Burr) sa pýta Manda (Pedro Pascal), či si nechce zložiť helmu, pretože je Gungan. Jedná sa o narážku na postavu Jar-Jar Binksa. (ČSFD)

Reklama

Reklama