Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi

Recenze (14)

plakát

Old Guard: Nesmrtelní (2020) 

Hrozně to bolelo, z dvou hodin byly čtyři. Nekonečná věc, na konci IQ 5. Neschopen nyní myslet. Pomoc.

plakát

Maják (2019) 

Why'd y'spill yer beans? Kundorybí zábava plná hutné atmosféry, těžce slané mořské vody, nepěkného počasí, kam bys ani čokla nevyhnal, úzkosti a paranoii. Dostal jsem, co jsem chtěl: zasazení na izolovaný ostrov, černobílé provedení, tíživé záběry, výstřední herecké výkony. V souvislostech jsem se začal šťourat až po shlédnutí, takže se podívám znova. Nikdy nezabiju racka, bez malé mořské víly se u masturbace již neobejdu. I'm sick of yer farts!

plakát

Predátor: Evoluce (2018) 

Predátor je mrkev, ať žije Predátor. Takže, co mě sere: - škatulky lžou, jde o akční rodinnou komedii s prvky sci-fi - aspík, ze kterého je nakonec cool aspík a rozumí mimozemské technologii - každej druhej Tonda si vezme něco od Predátora a může/umí to ovládat - klasická bioložka co jde po Predátorovi - je to fakt tupý. Pozitiva: - get to da čopa - krev - páteře - Predy konečně používal kusadla. A teď celkové shrnutí a doporučení: Na tohohle Predátora musíte jít s vědomím, že jdete na akční Béčkomrdku a na to je potřeba se připravit. Takže pokud v sobě nemáte 3 piva a pořádnou raketu marijány, tak si uberte jednu hvězdičku. Pac a pusu

plakát

Purpurový vrch (2015) 

Alenka se zmiluje do Lokiho, udělá špatné rozhodnutí a octne se na crimson peak, ale to jí ten čupr freeky duch nedoporučoval. Vypadá to nádherně, né že né. Kostýmy, výprava a tak dále, pana krále, jsou na jedničku. Krev, když už teče, tak teče moc hezky. Ale ten příběh a jeho podání? Asi jsem moc čekal, pane del Toro..

plakát

Ash vs Evil Dead - Série 1 (2015) (série) 

Groovy. Ash od osmdesátek dost ztrumpovatěl, v ksichtu i v chování. A to je jedině dobře! Dyk tohle úchylný prase je naprosto geniální! Pedro, Amy Winehouse, Xena a další postavičky vedle Ashe jen nekulhaj (obrázkově řečeno). Jsem se královsky bavil. Baví mě taky reakce mistrů hororu tady na nástěnce. Jesus, co jste čekali? Hitchcocka?

plakát

Instalatér z Tuchlovic (2016) odpad!

Pokud jsi idiot co se zadrhává, máš rád fotbal a chtěl bys pozornost všech ženskejch, který doma mlátěj nebo mají jinej problém, tak se odstěhuj do Tuchlovic. Uplně přesně jako Kubí Koháků. Všechno tam totiž klape dokud ti neskape mamča. Pak to jde od deseti k pěti, dokud se tě neujme jedna z těch buchet v nesnázích... Nějak jsem tuhle sondu do života impotentního vesničana nepobral. Vorel mě ošklivě znásilnil, ale opravdu ošklivě.