Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (17)

plakát

Slender Man (2018) 

Jedna za slibnější začátek, jinak hrůzostrašná hrůza to dokoukat a neukousat se nudou. Alespoň jsem si procvičil oči, jak jsem jimi brouzdal po pokoji :)

plakát

Overlord (2018) odpad!

Tak to byla opravdová síla dehtu...

plakát

Všechno nejlepší! (2006) odpad!

Každý má samozřejmě právo na svůj názor, nicméně pokud někdo o tomto filmu napíše, že obsahuje inteligetní humor a je to příjemné překvapení, tak prostě zákonitě musí být blb. Pokud se tam někde nějaký humor objeví, tak už pět minut dopředu o něm víte a pak je vám stydno, že něco takového spatřilo světlo světa...Takže vše nejlepší těm, co to dokoukali a následující večer se nepomočili z kladných komentářů slabších diváků.

plakát

Rychle a zběsile 6 (2013) 

Vážné upozornění!!! Pokud sledujete na vlastním notebooku, tak si připravte ručník, fén a třeba rýži. Občas se totiž stává, že emoční křivka snímku vyskočí nad únosnou úroveň a všechny ty super nepřehrávaný emoce na Vás vyloženě stříkají a je to zkrátka všude. Zejména po doznání Vin Diesela, kdy se majestátně přizná, že situaci na mostu, zas tak pod kontrolou neměl (pokud někdo neviděl, tak ať neprozradím a nepřijde o to nejvíc, co zatím nikdy neviděl)... to byl zkrátka konec. Ani nevím jestli se mi líbil vlastní příběh, kdy skupina rošťáckých správňáků zachrání ideální operační zesilovač ze spárů padoucha. Ani komentář mě nebaví psát na tento škvár. Překvapení nula, příběh nula, při občasných hláškách hrdinů jsem chtěl zalézt pod postel, abych unesl tu trapnost. Celková úroveň tak na dvě hvězdy max. Kdyby do toho nenateklo tolik, tak z toho byl úplnej sranec.

plakát

Melancholie (2011) 

Používám VLC player a tam jak známo se na posouvání šipečky. Už na začátku jsem měl neskutečnou touhu posouvat, ale budiž. Když se pak rozjela svatba v plném proudu, začali mě nálady jedné ze sestřiček bavit a těšil jsem se jak se co vyvine. A pak to přišlo, jakmile přiletěla šmoulí planeta, začala se kola umělcova roztáčet na plné obrátky. Všechno se zvětšovalo, zmenšovalo, zvětšovalo. Trošku jsem doufal v to, že Claire zamorduje Justine v domnění, že Justine přitahuje šmoulí planetu. Škoda, protože jinak ta scéna postrádá většího smyslu. Ale i tak jsem se zasmál, když byl zahrabán John slámou a sbohem v příštím životě... Dvě hvězdy za občasné vsuvky dobrých scének. Jinak film postrádá větší smysl. Po první půlce došli nápady, chyběli herci a tak se natahovalo a natahovalo. Kladně hodnotím oheň pekelný na konci.

plakát

Román pro ženy (2004) 

Proč ne. Na herecké výkony paní Stašové se kouká dobře...Normální příjemná romantická komedie (až mě trochu pan režisér překvapil). Takže průměr celých tří hvězd.

plakát

Masaryk (2016) 

Líbí a líbí a líbí. Karel Roden a Oldřich Kaiser to valí a je to všechno jedno. Drobné filmové nevýkony ostatních nechť jsou zapomenuty. Jsem rád, že vzal někdo na paškál i toto období a tuto postavu. Myslím, že se vyplatilo. Ještě by mě zajímalo, jak to pan Roden dělá, že nemusíte nad ničím přemýšlet a víte i cítíte, co si myslí, jak se cítí (samozřejmě v roli). Jsem rád, že i snímek, kde nejsou divácké prvky v každém třetím záběru, má celkem slušné hodnocení. Čekal bych, že bude stát trochu mimo a jen pár diváků mu vzdá alespoň malý hold...Jasných pět za náladu a výkony hlavních rolí.

plakát

Ztraceni (2004) (seriál) 

Postrácený děj v kterém kámen šuká cihlu, mrtví nejsou mrtví a to co bylo teprve bude a tak dále a tak dále...Upřímně nevím za co, ale jednu mu tam fouknu.