Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Animovaný
  • Dokumentární

Recenze (914)

plakát

Dungeons & Dragons: Čest zlodějů (2023) 

Ale jo,recenze nelhaly a kluci z Moviezone také ne.Je to dobré,vtipné,zábavné a má to občas slabé triky.Připomělo mi to podobnou komediální fantasy Hvězdný prach,který měl však lepší triky.

plakát

Malá mořská víla (2023) 

40% zde je trapnost a pravděpodobně jde o "bojkot" rasistů a jiných ubožáků.Za mě je to fajn.Nenadchne,ale ani neurazí.Vizuál je moc pěkný a ano je zde mnoho digitálních triků(zvláštní,když jde o pohádku,kde je polovina děje pod vodou,že?).Bohužel co film malinko sráží je prkenný představitel prince,připomínající staršího Nevilla Longbottoma.Šplouchnu tomu silné tři hvězdy.

plakát

Někdo klepe na dveře (2023) 

Je to krásně nasnímáno,má to atmosféru,ale i přes solidní herecké výkony působí film nepřesvědčivě až směšně.Zkrátka tradiční pozdní Shyamalan.

plakát

Andor - Kassa (2022) (epizoda) 

Hodnotím první tři díly(jak je vyplivnul D-plus).První Star Wars,které nevypadá jako Star Wars.První Star Wars u kterých jsem měl tendence přetáčet děj dopředu z důvodu totální nudy.První Star Wars u kterých jsem si málem ukroutil hlavu při poslechu příšerných dialogů.Pravděpodobně to nejhorší z hraného Star War univerza,co kdy do teď vzniklo.

plakát

Avatar: The Way of Water (2022) 

Čekali jsme dlouho a v počátcích jsem ani neveřil,že to vznikne.O to víc jsme teď byli natěšení,ale i kritičtější.Jde o Camerona a navíc tolik let nic nenatočil.Co však bylo jasné bylo to,že trikově nás dvojka už nemůže ničím překvapit.No a přesně to se stalo.Jednička byla dokonalá.Vytratil se i efekt překvapení.Zkrátka na dvojku se už nekoukáme s otevřenou pusou.Vše se jen zkopírovalo.Proč čtyři hvězdičky?Vodní svět je bezpochyby krásný,ale džungle mě bavila více.Děj se zaměřuje na "puberťáky" a je jich tam požehnaně.Akce je občas nepřehledná,což nikdy nebylo u Camerona zvykem.Např. souboj na konci na lodi mě připoměl desítky jiných z průměrných filmů.Záporák...V jedničce naprosto dokonalý Stephen Lang a tady "jen" další Na'vi a tím pádem není výrazný a ztrácí se.Hudba sice neruší,ale buď se kopíruje původní Hornerova melodie nebo jde krom jednoho o nevýrazné tracky.Řekl bych zkrátka,že je zde vše co v jedničce,ale o ždibek slabší.Rozhodně jsem se však nenudil a tři hodiny mě přišli jako dvě.Dal bych 8 z 10,ale to tu nelze,že Pomo?

plakát

Batman (2022) 

Dávám tři,ale vlastně jsem se vůbec nenudil,tak proč?Plusy:akce,hudba,Penguin,Batman.Mínusy:neoriginalita,Riddler,Batmobil akce,Alfred,Wayne,řezání káblu.

plakát

Blondýnka (2022) 

Anička na Oscara,aneb nenávist k JFK přenesená na VOD.

plakát

Jan Žižka (2022) 

Jákl si splnil sen a natočil film v Americe.Bohužel jen v naší české Malé.Musel jsem hodně hmouřit,abych dal tři.

plakát

Mimořádná událost (2022) 

Z mého pohledu originální scénář by fungoval dobře,ba i lépe bez scén s hejtmanem a starostou.

plakát

Obi-Wan Kenobi (2022) (seriál) 

A tak jsem se těšil.Víc než na Mandaloriana.A on byl nakonec lepší.Víc než na Bobu Fetta a i ten mě bavil víc.Není to špatné,ale ani skvělé.Je to zkrátka průměrné.Kde se stala chyba!Tipoval bych to na Deborah Chow.Je to pomalé a akce především ve druhém a třetím díle je tragická a nechtěně směšná.Když už teda neumí akci,tak to má za ni natočit druhý štáb.Hudba...,kde byla?Abdolutně nevýrazná.Hlavní motiv je fajn,ale jen fajn.Ano,všichni se shodneme,že poslední díl je skvělej,avšak stačí to?