Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Neopatrné pátrání po informacích udělá s Cassiana Andora (Diego Luna) hledaného zločince. (Disney+)

Recenze (52)

Ripley 

všechny recenze uživatele

Hodnotím první tři díly(jak je vyplivnul D-plus).První Star Wars,které nevypadá jako Star Wars.První Star Wars u kterých jsem měl tendence přetáčet děj dopředu z důvodu totální nudy.První Star Wars u kterých jsem si málem ukroutil hlavu při poslechu příšerných dialogů.Pravděpodobně to nejhorší z hraného Star War univerza,co kdy do teď vzniklo. ()

peetrejr 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Pilotná časť nebola moc podľa mojich očakávaní. Dej sa rozbieha pomaly, veľmi pomaly a my na začiatku skoro ani nevieme, že kto je hlavná postava. Kostýmy sú opäť geniálne a CGI prostredie je super taktiež. Pochmúrna hudba a atmosféra sú na úrovni tiež. Len chýba mi tu trošku nejaké oživenie deja, niečo čo bude možno aj akčné a aj politické. No dúfam, že sa dej zrýchli. ()

Reklama

Elio 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Herecky i atmosférou silné, co se týká tempa poněkud pomalejší. Jak již bylo zmíněno, tři díly tvoří jeden delší díl, takže zde jde skutečně spíše o rozjezd. Na druhou stranu mi není jasné, proč tedy rovnou nevznikl jeden delší díl složený ze tří. Ano, jednalo by se o delší podívanou, ale alespoň z hlediska strukturování by rozložení příběhu dávalo smysl. Takto zde máme neslanou nemastnou necelou třičtvrtěhodinku, která představuje nesympatické postavy, ke kterým se divákovi těžko hledá cesta. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Není to prvoplánová juchanda pro děti - to je super. Lépe to koresponduje s atmosférou Rogue One. Co ale úplně neimponuje je pomalé tempo bez cíle. Andor prostě někam chodí… něco dělá… nevíme co. Flashbacky do minulostí mě vůbec nezajímají (a nevím ani proč by měli). Nebavilo mě to. Nechytlo mě to (nenalákalo) dívat se dál. A to je špatně. Hodně špatně. ()

warrenur 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Paci sa mi, ze je to cele vo vaznejsom duchu, v tmavsom "have" a hlavne bez komickych a i logickych blbin, ako vacsina "Lucasfilm-serialov" Starwars univerza poslednych rokov. Po vzhliadnuti prvej epizody s nejednoznacnym nastavenim hrdinu a suvislymi dialogmi som sa blizsie pozrel na tvorcov a zrazu bolo vsetko jasne. Gilroy - tzn. Bourne :) Pohodovy otvarak. Mam z toho dobry pocit. ()

Galerie (21)

Zajímavosti (3)

  • Roodown, přezdívaný „Crusher“, je specifický druh, který se používá na těžké práce. Je doslova „zabudován“ do exoskeletu, který zvyšuje už tak přirozenou sílu. Poprvé jsme ho mohli vidět na planetě Jakku ve Star Wars: Síla se probouzí (2015). (Veskoslav)
  • Bendine byla společnost na výrobu hvězdných lodí, která vyrobila například XR12 v době Galaktické republiky. Jedna z těch lodí, Satellite Liberator, skončila u Watta na Tatooine v jeho „skládce prvotřídního zboží“. (Veskoslav)
  • Oficiální označení červeného robota je B2EMO. (Veskoslav)

Reklama

Reklama