Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Thriller

Recenze (5 329)

plakát

Pasťák (1968) 

Mistrovská psycho atmosféra. Ivan Vyskočil tady zahrál mladýho nezkušenýho učitele tak věrohodně, že mě připomínal prase na porážce nikdy bych neřekl, že je schopen tak přesvědčivýho výkonu. Hynka Bočana mám fixovanýho spíš v pohádkách nebo nějakých light filmech, ale mě přesvědčil, že režisérsky umí i hodně dospělý filmy. Velmi depresivní pokoukání.

plakát

MOST! - Epizoda 5 (2019) (epizoda) 

Určitě zatím nejslabší díl, ale pořád jsou tam rachejtle typu "chánov united" "je dospělej nebo dospělá" co spolehlivě osloví bránici.

plakát

Koptashow (2019) (pořad) odpad!

Zapoměl jsem po 168 hodin hodit tv na HBO a vyjelo na mě tohleto. Strašný, proboha co to dělá na ČT ?? Umím si představit, že na nějaký soukromý party by to mohlo mít odezvu i to na mě tak působilo. Doufám, že se do mě zítra v mediích nepustí autoři této zbytečnosti, že jsem kreten a nula a že csfd je shit, jak je v poslední době v naší zemi zvykem, kde umělci neustále vykřikují o respektu a slušnosti, ale stačí jim se kouknout na hodnocení na csfd co nekoresponduje z jejich viděním a mám chuď jim koupit dlouhý kožený kabáty.

plakát

Případ dvou básníků (2019) (TV film) 

Škoda, že zvolený název trošku ubírá na překvapení z hlediska případu. Jinak, ale zápletka docela dobrá. Já mám tandem Vašátko a Horác docela rád, stejně jako jejich představitele, ale uvítal bych kdyby oba měli více společných scén, jde jim to k sobě.

plakát

12 hrdinů (2018) 

AKční masakr vypadal dobře, ale způsob vyprávěný vůbec neměl šťávu je to skoro až neuvěřitelný, aby takový příběh působil nudně, ale působil toho se chopit Bay, Fuga tak to by bylo žrádlo. Ještě by mě zajímalo, jak to bylo v reálu, protože mě to přišlo až neskutečný, jít do toho takhle po hlavě a jen se zamazat od bahna. Bejt já, tak určitě zařvu.

plakát

Dívka v pavoučí síti (2018) 

Musím amíky pochválit, jak dokázaly film natočit v severským stylu, bavil mě, měl dynamiku, porci tajemství, překvapení, napětí, akci. Jediný co se nepovedlo je casting Claire je dobrá herečka, ale na postavu Lis se vůbec nehodí, taková Noomi to byla volba snů a ještě hůř dopadl Sverrir Gudnason , to fakt ne, chlapec bez charasmatu a hraje Mikaela Blomkvista, ach bože.

plakát

Ceny české filmové kritiky 2018 (2019) (pořad) 

Já se na to díval především kvůli Janě Plodkový, kterou mám rád a měla na sobě hodně hezký šaty. Ceny od kritiků nemají žádný význam, ani pro mě ani pro samotný filmy z hlediska marketingově-obchodního. Jinak večer to byl velmi nudný, ale to tak nějak skvěle pasuje ke slovu kritik.

plakát

Záležitost rodiny (2008) 

První část ještě nic moc, ale druhá část udeří černým humorem a co kapitolou to zvratem. Je to tak rodina je nejvíc.

plakát

Hra o trůny - Série 1 (2011) (série) 

No první projekci první série jsem na první pokus vzdal v půlce 4 dílu. Všichni kolem jsou však z toho seriálu tak vydřený, že jsem si říkal, fajn chyba je v tobě a rozjel to znovu od začátku a opět, myslel jsem, že se poseru, zoufalá neorientace v postavách, předialogováno, tolik keců snad není ani ve sněmovně. Jediný co vše drželo , byla opravdu mistrovská filmařská práce. Naštěstí od 8. dílu se zcela změní tempo a začnou se dít věci. Vlastně říkám, to co kolegové s tím rozdílem, že prostě dávat při takovém názoru na první sérii pět hvězd mě přijde vysloveně groteskní. Pokud se budou další série nest v duchu posledních tří dílů jsem připraven solit pětky, pokud však půjdou v duchu prvních sedmi dílů nebudu váhat ani vteřinu s jednou hvězdou. Už mám i oblíbené postavy, liliput, protože jeho sklony pro bordýlky a chlast spolu s prořízlou pusinkou jsou vysloveně příkladné a pak ta bělovlasá samička, hodně charismatická žába, tý fandím i když je to asi taky svině. Jo a ještě Sibel Kekilli, ty vole to je luxus, on jí Fatih dusil v takových tvdých drametech, ale tady mohla ukázat svou ženskost na plno a brada šla k zemi. Výsostná samice, já si nakonec ty péčka co natočila před filmovou kariérou přece jen asi najdu.

plakát

Ženy v běhu (2019) 

Tohle je příjemňák jak poleno ! Není to vtip sem, vtip tam, ale z filmu jde neskutečně pozitivní energie. A chlapi toto je message pro Vás. Ženy v běhu jsou pro nás může vysloveně dar z nebes. Jdi na to se svou dámičkou, on ti ji film příjemně uvolní, takže si ušetříš práci, navíc ti zaručuju že při některých scénách zejména Ondra v tomto ohledu rozdává humor po vagonech. A když se nepobavíš, nevadí , máš tam na 90 minut hezký ženský .No a pak si doma, milej chlapče doběhneš bud do pelechu nebo do kuchyňě podle priorit každýho soudruha pro zaslouženého odměnu. Hlavně nepřiznej, že se ti to líbilo, aby si působil obětavě, to je nejlepší, pak tomu tady v klidu anonymně můžeš dát velký hodnocení. Film je skvělej i jako odpustek, když si třeba víc v nějaká útulničce víc přebral a tvůj ranní příchod nebyl oceněn aplausem, hoď druhej den do placu pak vstupenky na biják a pak už jen sleduj jak tají ledy. Jo a ještě věc Martin Hofmann je král roku 2019, prostě ten chlap to v sobě má a válí v seriálu i ve filmu jak démon. A to nízký hodnocení ? No, tak pokud chceš mít party jako když zhasne, pozvy tam Mattyho, Tetsua a další filmový kritiky, protože pak jedinej úsměv na takový party bude ten, co si vygoogluješ.